Cap.20

18.1K 899 36
                  

Il simt cum imi da parul de pe fata si miroase a cafea.

-Hai, iubito, trebuie să plecăm devreme! îmi spune mangaindu-ma încet pe față cu degetele lui mari.

-Hmm, asa de dimineață? mă plâng ca un copilas, dar deschid ochii si cu greu mă ridic în fund si iau o gură din cafeaua adusă de el.

Mă îmbrac rapid si cobor la masina unde Sonny deja a băgat bagajele în portbagaj.

O Doamne o sa merg cu o masina decapotabila ca in filmele americane pe care le vad!

Îmi dau drumul la păr si mi-l las pe spate, îmi pun ochelarii de soare la ochi ca o diva si stau mândră lângă iubitul meu. Sfârșitul acesta de săptămână îl petrecem la unchiul lui care ne așteaptă împreună cu Lima în localitatea unde a locuit si Sonny până a fost adus la bunica lui.
Am emoții ,voi merge la familia lui, o familie de maori si sper să le placă de mine.

Sonny merge cu viteză si părul începe sa-mi zboare în toate părțile, stresandu-ma si facandu-ma tot timpul sa-l dau la o parte din ochi.

De ce oare eu il simt si-n gura ,iar in filme flutura frumos pe spatele actritelor?

Sonny e foarte bine dispus, s-a relaxat total față de ultimele zile, după cearta cu mama sa si până am scăpat de ziaristi.
A avut dreptate, au uitat de noi si acum urmaresc o jucatoare de handbal care are un nou iubit, un mare afacerist.

După vreo două ore ajungem în fața casei si suntem întâmpinați de Lima care se uită la mine de parcă a văzut o stafie, apoi mustaceste.

-Un nou look? îmi spune facandu-ma să mă incrunt neînțelegand la ce naiba se referă.

O iau spre casă însoțită de cei doi si în geamul de la usa îmi văd părul infoiat în sus, zici că sunt ciocanitoarea Woody.

-A ! scot un țipăt si încep să trag de păr în jos, netezindu-mi-l cu palmele, în timp ce îi aud pe cei doi că râd în hohote de mine.

-Hm! zic ridicând capul si indreptandu-mi mândră spatele intru în casă, prefacandu-ma că nu-i bag în seamă pe cei doi veri.

Bravo Stefania ,ai vrut sa fii o diva si ai ajuns bătaia de joc a ăstora !

-O, Sonny, fiule ! îl aud pe barbatul maori care sta pe un fotoliu in fata unui televizor.

Se ridică si îsi lipește fruntea si nasul de nepotul său si apoi îl strânge în brațe fericit ca-l vede.

-Ea trebuie să fie iubita ta despre care am aflat multe de la Lima, îi spune indreptandu-se spre mine si tragandu-ma intr-un salut maori.

-Mă bucur să vă cunosc, îi răspund.

Suntem îndrumați cu mâna spre iesirea din spatele casei unde dăm de o grădină frumoasă cu multă verdeață, în mijlocul careia se afla o căsuță micuță, dar foarte frumoasa si îngrijită.

-E gata pentru voi! ii spune lui Sonny si-l imbratiseaza iar.

Sonny merge la masina si ne aduce bagajele iar eu sunt dusă de Lima în căsuță unde ne întâmpină o femeie asiatică, micuță de statură si însărcinată.

-Ea e Sun, sotia mea, îmi spune privind-o fericit.

Se vede dupa cum o priveste c-o iubeste enorm.

-Mă bucur să te cunosc în sfârsit, Lima ne-a povestit de Sonny că e îndrăgostit lulea si vroiam neapărat s-o vedem pe cea care l-a făcut asa, îmi spune zambindu-mi cald si prietenos.

Simt că m-am inrosit toată, dar sunt salvată de apariția lui Sonny care o îmbrățișează fericit. Se vede că au o relație foarte apropiată.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum