1.9

4.4K 280 197
                                    


Yeni kitabım SANAL AŞK'a bakmanızı öneririm. 

Keyifli okumalar! 

Oy Vermeyen bizden değildir. 


Medya- Merih Altan 

Bölüm Playlist;

# Blue Foundation - Eyes On Fire

# Sia - Elastic Heart

#John Legend - All Of Me


Fırat

Kelimelerin bedenimde ki izlerini somutlaştırmış, yeryüzünde ki tüm duyguların dilime uyarlandığı bir sabaha gözlerimi açtım. Henüz gün ağarmamıştı. Gözlerim etrafı tararken kollarımda ki dövmeli güzel o günüme bir parmak mutluluğu çalıvermişti. Uykunun verdiği rahatlıkla gevşeyen yüz hatları üzerine giydiği kusursuzluk maskesini bozmuştu. Gözlerim sağ yanağından kulağına uzanan ince izi eş-elediğinde altında bunun nasıl olduğunu sorguluyordum.

Gözlerini ört pas eden göz kapakları titreyince gözlerimi kapatıp kendimi uyku moduna soktum. Koltuk hafif kıpırtılarla hareketlenmeye başladı. Saniyeler sonra yanında olduğumu fark etmiş olacak ki hareketleri bir bıçak gibi kesilmişti. Gözlerimi açmadan düzenli nefes alışverişlerim ile ne yapacağını dinliyordum. Sehpaya uzanıp tekrar koltuğa yattı. O kadar sessiz hareket ediyordu ki koltukta kendimden başka birinin varlığından şüphelene-bilirdim. Karınca hafifliğinde ki hareketleri bir süre daha devam etti. Gözlerimi hareketsiz tutup düzenli nefes alıp veriyordum. Hiç bir şekilde uyumadığımı anlayamazdı. Sehpanın parlak yüzeyine temas eden tok sesle gözlerimi açmamak için kendimi frenliyordum. Parmaklarını tenimde hissettiğimde bedenime yüklenen ürpertiyle sarsıldı ruhum. Dışarıdan ifadesiz görünüyordum. 

"Sen ne muhteşem bir adamsın," göz bebekleri yüzümün her bir zerresini hayali avuçlarıyla okşarken tebessüm etmemek için dişlerimi sıktım. "Sana sahip olabildiğim için çok şanslıyım," aylardır kelimelerimle ruhuna dokunmaya çalıştığım kadın şuan ruhunda ki kelimeleri ruhuma akıtıyordu. Nefesini yüzümün kıyısına hissedince pür dikkat hareketlerini dinledim. Dudakları çenemin biraz üstüne dokunduğunda içeriden kalbimin kıyıları siyahına beyazı alarak doyurucu bir griye döndü. Gri Ahsen'di. Siyahıma, ne yaparsa yapsın kaybedemediği beyazı ekleyip, onda gördüğüm griyi bulaştırıyordu bana. "Ben sana sahip olduğum günden beri seninle adım atıyorum her yere, hatun," onu kendime çekip sırtını koltuğa yaslayıp ağırlığımı vermeden üzerine eğildim. 

Gözlerimi açtığımda can alıcı yeşilleri, içine kahverenginin kızıl tohumlarını eklemişti. İrileşen göz bebeklerinin etrafına kızıl kahverengi bir daire çizilmişti. "Sen... Uyanık mıydın," dudaklarını büzerek gözlerimi kazıyordu. Altından istediği cevapları alabileceğini sanıyordu.  "Hıhı, uyanıktım." Dudaklarımı çenesine bastırdım. Geri çekilip gözlerimizi buluşturdum.  "O öpmeye doyamadığım dudakların tenime değdiği an uyanırım ben," gözlerinde titreyen tebessümü gözlerime asıp avucumu yanağına yerleştirdim. Parmağım dudaklarını okşarken tehlikeli yeşilleri dudaklarıma odaklanmıştı. "Sanırım dudaklarımın dudaklarına eziyet etmesini istiyorsun, hatun" çok kısa bir an yeşilleri kahvelerime dokunup tekrar dudaklarıma indi. "Dudaklarının yapacağı en son şey bile değil, eziyet, o yüzden dudaklarını istiyorum odunumsu," Eğilip dudaklarımızın arasındaki mesafeyi sıfıra indirdim. Konuşsa birbirine değecekti dudaklarımız. Uykunun mahmurluğuyla naif bir tat alan karamel kokulu nefesi dudaklarımı yalayıp boynumu geçerek odayı dolduruyordu. Bu şekilde yıllarca kalabilirdim. Onun nefes alışlarıyla dolan bir oda ölmek için muazzam bir yerdi. 

KARAMELİN RÜYASI [ TAMAMLANDI ]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin