Cap. 24

16.4K 839 23
                                    

Sper sa va placa melodia .....si videoclipul

Ma uit la telefon si nu stiu ce sa fac, sa-l sun din nou sa-i spun ca nu mi se pare o idee buna sa vina sau sa-l las sa vina?

Ah , aceeasi discutie veche intre inima si ratiune!

Cum naiba sa-i zic sa nu vina cand inima mea a luat-o razna de cand am vazut ca ma suna si continua sa bata ca o nebuna de fericire c-o sa-l vad?

Asta e , il iubesc enorm si trebuie sa ma obisnuiesc cu asta ....dar si cu faptul ca uneori e un dobitoc!

Ma intorc la masa si-o vad pe Maria ca-si ingusteaza ochii si ma priveste asteptand o mica explicatie.

-Vine si el, ii spun simplu ridicand din umeri.

Cum am banuit, o vad ca-si da ochii peste cap iar Will afiseaza un zambet larg pe fata.

Da , o sa fie interesant!

Simt o mana pe umarul meu si ma intorc grabita zambind, dar nu e el, e prietenul meu Peter.

-Buna, frumoaso! Ce bine arati ...ultima oara cand te-am vazut erai ...   imi spune bucuros intr-adevar de vederea mea, minand fata dezastruoasa pe care o aveam.

-Eram in picaj! rad si ii fac sa inceapa si pe ceilalti.

-Acum esti si vesela ...deci ti-ai revenit! continuă.

-Da, sunt mult mai bine. N-am apucat sa-ti multumesc, a insemnat foarte mult pentru mine, chiar aveam nevoie de ajutorul cuiva! ii spun ridicandu-ma de pe scaun si imbratisandu-l.

-Intrerup ceva? ii auzim vocea in spatele nostru si simt fiori reci pe sira spinarii.

Ma retrag din imbratisare si ma uit la Sonny, zambindu-i.

-Sonny! ii spun simtindu-mi tot sangele in obraji.

Ah , e si mai interesant! De ce naiba a venit si Peter acum? Si de ce naiba l-am imbratisat?

Hai , Stefania fii corecta si recunoaste ca stiai c-o sa vina , doar este localul unde vine mereu ! La dracu, l-ai imbratisat pentru ca merita ..., el ti-a tinut capul cand varsai , in timp ce dragul tau iubit a plecat si te-a lasat singura! uite asa imi raspunde draguta mea constiinta.

-Sonny, te asteptam! spune Will dand noroc cu el si ii face semn sa stea pe scaunul liber de langa mine, unde se si aseaza.

Raman in picioare intre el si Peter, care isi da seama de situatia creata si se retrage.

-Ne mai vedem! Ma bucur ca te-am vazut in seara asta si sper sa .... sa iti fie bine in continuare,  spune aratand usor cu capul spre spatele lui Sonny.

-Multumesc, Peter! ii raspund si ma asez langa iubitul meu pe care il vad ca vorbeste cu Will despre o partida pe care a avut-o, unde Sonny a inscris un eseu.

Maria incearca sa fie indiferenta, are nervi pe el, dar stiu ca-l place. Mereu mi-a spus ca el e printul pe care l-am asteptat mereu, dar acum nu-l suporta din cauza mea, doar e prietena mea, nu?

Il studiez de jos pana sus, e imbracat in blugi negri si un tricou alb, privirea mea intarzie pe gura lui.

Ah , gura aia si mai ales limba lui fac minuni pe corpul meu , ma face sa simt ca ma ridic la cer !O Doamne , ne-am iubit toata noaptea , iar mie mi s-a facut iar dor !Devin o micuta nimfomana?

Ma simte ca ma holbez si isi intoarce privirea spre mine si ma fixeaza cu ochii lui frumosi, dar nu-mi spune nimic. Incerc sa-i deslusesc starea, dar nu-mi dau seama ce simte, bucuria ca ma vede sau nervi ca m-a vazut cu Peter?

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum