43.-Chapter

1.1K 77 13
                                    

Katherine

"Justine?" Otevřela jsem dveře od naší ložnice, kde Justin spal, už asi 10 hodin od jeho návratu. Držela jsem Dylana v náruči s myšlenkou, že ho určitě Justin bude chtít vidět a věnovat se mu. Když se neprobouzel, anebo to alespoň nedával najevo, šla jsem k posteli a trochu s ním zatřásla.

"Justine vstávej." Řekla jsem trochu nahlas.

"Ne nechci." Zabručel a otočil se zády ke mně.

"Justine potřebuju, abys na chvíli hlídal Dylana." Šťouchla jsem mu to lopatky.

"Tak si ho pohlídej sama." Odsekl a přikryl si záda.

"Kreténe." Zamumlala jsem si pro sebe a odešla. Zabouchla jsem za sebou dveře a sešla dolu po schodech. Dylan už na mě koukal, jelikož jsem ho asi vzbudila taky.

"Promiň, Dyle, nechtěla jsem tě vzbudit." Políbila jsem ho na čelo a položila do postýlky, kterou má v obýváku. Šla jsem si do kuchyně udělat kafé, ikdyž bylo, už asi pět odpoledne, stejně jsem byla unavená a věděla jsem, že bez kafé bych usnula do 10 minut.

Začala jsem vařit špagety s omáčkou, protože na nic jinýho bych se asi momentálně nezmohla. Bejt matkou je víc vyčerpávající, než by si člověk mohl jenom myslet. Povzdychla jsem si a promnula si obličej. Když jsem měla všechno hotové slyšela jsem, jak Dylan začíná fňukat, a tak jsem si ho vzala do náruče a z lednice jsem vytáhla lahev, kterou jsem ho nakrmila. Byla jsem opřená o kuchyňský pult a stále nevěřila tomu, jak se Justin chová. Včera mi tady brečel v náručí, a teď se chová, jako kdybych byla nějaká jeho služka, a jako by na mě nezáleželo.

Chovala jsem Dylana a jemně se pohupovala ze strany na stranu, aby rychleji usnul. Držel mi ukazováček a pomalu zavíral oči. Nemohla jsem se vynadívat na mého nádherného syna. Slyšela jsem kroky na schodech, a tak jsem očekávala, že Justin vylezl ze svojí skrýše, a že se hodlá socializovat. Prošel okolo mě, nandal si jídlo na talíř a z lednice si vzal láhev vody. Ani jednou se na mě nepodíval a odešel zpět nahoru. Povzdychla jsem si a dále se věnovala Dylanovi, ignorujíc svého přítele, který o mě ani jeho vlastního syna nedává ani trochu zájem.

Friends sister is beautifulKde žijí příběhy. Začni objevovat