Cap.27

17.5K 843 9
                                    

    Simt ca nu mai am rabdare, ma uit la ceas din cinci in cinci minute si mi se pare ca timpul trece foarte greu. Nu l-am vazut de doua zile si parca a trecut o vesnicie. Am devenit dependenta de el, sufar si ma simt rau fara atingerea  si prezenta lui.

    Il iubesc atât de mult încât simt ca nu pot funcționa fără el. A avut o partidă cu echipa de club la care joacă, pe cealaltă insulă  si m-a sunat sa-l aștept la un restaurant foarte elegant din centrul orașului, ceea ce si fac si sunt al naibii de nerăbdătoare sa-l vad.

    Zilele acestea am vorbit la telefon   până am adormit, in prima seară, iar aseară l-am enervat facandu-mi o poza  pana la bust, îmbrăcată intr-un neglijee sexy pe care nu l-a mai vazut.   I-am trimis poza si nu i-am raspuns vreo doua ore la telefon.    După cincizeci de apeluri, când m-am decis sa-i răspund a urlat atât de tare la mine încât am scăpat telefonul jos. A trebuit sa-i ascult amenințările si promisiunile  la ce-o sa-mi faca cand o sa ma prindă.

  Acum sunt   îmbrăcata intr-o rochiță pe care am cumparat-o cu el, am fost si la coafor unde am stat vreo doua ore, aranjandu-mi părul intr-o impletitura  deosebita si  il astept pe scaunul înalt de lângă barul din restaurant. Il simt când apare, mereu ii simt prezența oriunde am fi. Ma întorc cu scaunul si-l vad cum ma cauta din priviri, nu m-a recunoscut de la spate si ramane uimit cand ma vede stand picior peste picior la bar. Ma studiaza atunci cand ma apropii de el  si se observa ca ii place ceea ce vede, la fel cum si mie imi place ceea ce vad. E imbracat in costum, rar l-am vazut imbracat asa si arata atat de bine.

   Cu ce naiba nu arata el bine?

E la fel de aratos si frumos   in echipamentul de rugby, in blugi si tricou, la fel si in costum.  Se apleaca spre mine si isi freaca usor fruntea si nasul privindu-ma in ochi.

-Kia ora, iubito! Esti la fel de frumoasa ... ca de obicei!  imi spune cu vocea lui ragusita si plina de dor.

-Si tu la fel! Nu mai arati ca un baiat rau, arati ca un mare afacerist! ii spun zambind.

-Asa arat eu de obicei? Ca un baiat rau? imi arata zambetul lui seducator.

-Cateodata ...,   ii raspund muscandu-mi buza de jos si facandu-l sa ofteze usor.

Ma apuca de brat si ma conduce spre masa rezervata din restaurant.

-Abia astept sa-ti dau rochia asta jos,  imi sopteste  aproape de ureche.

-Parca iti placea cum imi sta!  imi flutur genele facand pe inocenta.

-Imi place iubito, dar mai mult imi place fara nimic,  imi raspunde provocator, facandu-mi inima s-o ia la galop.

  Ne asezam la masa si incep sa-l tachinez, am chef de joaca si sa-l agit si stiu si cum.  Imi invart  limba in jurul paiului din paharul de cocktail  sau imi  bag mancarea cat mai provocator in gura si-l vad cum ma priveste foindu-se si  inghitind in sec.

  Pana la urma nu mai rezista,  isi mijeste ochii la mine  si-mi spune cat poate de seriosm

-Iubito, te joci cu mine? Daca mai faci asa, iti jur ca te duc la baie si ti-o trag rau de tot!

-Mmmm,      imi  plimb  limba pe buza de sus, muscand-o apoi pe cea de jos si-l aud gemand usor  si respirand din ce in ce mai des.

E atat de absorbit de mine incat nici nu se mai uita in farfurie, inghite cu noduri.

   Nu mai simte nici gustul mancarii! Hai , iubitule,  sa vad cat mai rezisti!

-Ce surpriza placuta! o aud pe Bridget  facandu-ne sa iesim din starea noastra si  sa ma inrosesc.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum