Capitolul 12

20.1K 1.2K 38
                                    

Ziua de lucru se sfarsi extrem de repede. Amy deja il anunta pe Aiden despre petrecerea selecta, la care vor lua parte. Dupa cearta pe care o avu cu sora sa, nici prin gand nu-i trecea s-o lase singura. Stiind ca va bea si va face urat dupa. Asa ca hotari sa mearga si el cu ele. Plus l-a asta mai venea si Brian care ii va tine companie.  Amy si Angel s-au apropiat de el. Angel nu scotea nici un cuvant ci doar il privea.

-Deci, Aiden, mergem la cumparaturi ca sa alegem ceva, iar apoi vii sa ne iei.

-Amy, imi pare rau, insa nu pot veni.

Angel ii spuse, iar fata doar o privi zambind smechereste. Apoi ii raspunse:

-Vei merge, fiindca altfel poti uita de prietenia noastra.

-Dar...

-Fara dar. Ti-am spus conditia mea.

-Bine. Merg.

Amy o imbratisa. Angel doar zambi. Fata avea o putere de convingere extrem de periculoasa. Asa ca fu nevoita sa accepte. Insa stia ca nu avea cu ce sa se imbrace. Ceea ce constituia o mare parte din problema. La insistentele lui Amy Aiden merse cu ele la cumparaturi. Apropierea asta dintre cei doi o facu pe Angel extrem de curioasa. Acum o luna ii era frica ca el sa nu o vada, iar acum brusc vorbesc de parca se stiu de-o viata. Dar nu o interesa. In acel moment doar dorea sa plece mai repede din acel magazin. Lumea o privea ca pe-o intrusa, fiindca asta si era. Iar acum isi dadu seama ca Amy e mai mult decat o simpla fata. Pe deasupra avea si bani. Ceea ce o nedumerea foarte tare. Daca are de toate de ce mai lucreaza la cafenea? Simti o mana pe umar si tresari. 

-Esti bine? Pari cam aeriana.

-Eu...

Brusc glasul lui Amy se auzi. Cei doi au plecat imediat acolo. Rasuflara usurati cand au vazut ca e bine. Angel insa nu intelegea de ce tipa.

-Ce s-a intamplat?

-Asta!

Amy arata spre o rochie rosie, lunga, fara bretele care era pe un manechin. Acum totul parea ca prinde sens. Dorea acea rochie. Curioasa din fire arunca un ochi la pret. Atunci o lua cu ameteli. Nu ar avea atatia bani sa dea. Totusi Amy ii avea. Asa ca lua rochia de pe manechin si pleca sa o plateasca. Aiden zambi si o privi pe Angel.

-Tu nu iti alegi nimic?

-Eu? Ce mi-as putea alege din asa magazin?

-Da. Cred ca ai dreptate.

-Eu merg sa vad ce face Amy.

Aiden doar accepta. Fata se indeparta de el. Atunci incepu a se plimba prin magazin. Privea atent fiecare rochie in parte, pentru a gasi ceva perfect. Apoi zari ce cauta. O rochie neagra, simpla cu un model auriu jos. Imediat chema pe cineva sa i-o impacheteze. Era perfecta. Dupa ce termina cumparaturile Aiden o duse pe Angel acasa, iar mai apoi pleca si el cu Amy. Ajuns primul lucru pe care il facu fu sa isi ia fiul in brate. 

-Si, Luke, ce ai facut azi la gradi?

-Am jucat un joc.

-Serios?

-Da, deseara te vei juca cu mine?

-Uite, tati deseara nu va fi acasa, insa maine...

Atunci copilul pleca cu lacrimi in ochi de acolo. Aiden fugi dupa el. I se rupea inima cand il vedea trist. Insa trebuia sa mearga cu Amy. Il vazu cum statea pe pat si plangea. Se apropie si se aseaza langa el.

-Hei, amice, ce zici sa facem un targ?

-Ce fel de targ?

-Tu nu te superi ca eu plec, iar in schimb iti aduc un ingeras. Vrei?

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum