Cap.33

15.6K 860 27
                                    

      Ma uit iar la mesajul de pe telefon, cred ca este a mia oara si tot nu stiu ce sa fac. Am primit mesajul cu doua zile in urma, iar acum ma plimb prin cabinet si ma gandesc cum naiba sa fac  si sa rezolv in asa fel incat sa-mi fie mie bine.

           Chiar nu pot sa fac asta!

Cat de draga mi-ar fii Flor, nu pot sa merg la nunta ei! Ceremonia si petrecerea se vor tine la ea acasa, in sambata aceasta, iar acolo va fi si el.

          E imposibil sa nu fie la nunta bunicii sale pe care o adora!

Am venit de o luna si am evitat sa ies in spatii publice de teama sa nu ma intalnesc cu cineva cunoscut, cu toate ca ei se invart in altfel de anturaje, in cu totul altfel de restaurante fata de cele pe care mi le permit eu. Dar mai bine sa evit,  la cat sunt eu de norocoasa, sigur as da nas in nas cu el.

   Cand termin programul merg la magazinul de langa casa de unde ma aprovizionez cu alimente si strictul necesar pentru casa, apoi ocolesc cladirea si ajung direct in apartamentul meu unde ma simt in siguranta. Seara mi-o petrec vorbind cu parintii mei sau in fata televizorului uitandu-ma la filme, foarte rar la stiri.

    Intr-o seara am mers  la baie si cand m-am intors se terminasera stirile generale si incepusera cele sportive, cand am intrat in camera mi-a aparut in fata figura lui pe ecan si am incremenit. Era vorba despre o partida pe care au avut-o si au castigat-o cu Africa de sud, ii arata la inceputul meciului facand Haka si cateva faze importante, cu inscrierea  celor trei eseuri si cateva faultari.

   Cand l-am vazut am simtit ca mi s-au taiat picioarele si n-am avut putere nici sa ajung la telecomanda sa schimb postul. Oricum, n-am mai fost buna de nimic in seara aceea, am stins televizorul si am plans pana a inceput sa se revolte micutul meu, lovindu-ma cu piciorusele sau poate cu manutele. De atunci nu ma uit decat la filme sau ascult muzica, ceea ce-i place si bebelusului, mai ales  muzica rock, preferata mea.  

   Abia astept mereu dimineata, sa merg la cabinet si sa ma intalnesc cu colegii mei, intotdeauna ma fac sa rad si sa ma simt bine , muncim si ne distram cu fiecare ocazie pe care o prindem , ba de micutii nostri pacienti , ba de stapanii lor panicosi . Singura mea iesire e in timpul pranzului , pe care il luam la micutul restaurant din apropiere , apoi ne intoarcem impreuna la cabinet.

  Imi place de Ben si Scot , nu vorbesc despre Sonny si nu ma intreaba ce s-a intamplat , dar in schimb se bat pe rolul de nas pentru bebelusul meu . In fiecare zi vin cu fel de fel de aprecieri a propriei persoane si mereu imi spun 

- De asta trebuie sa fiu eu nasul copilului tau !

Parca ar fi niste copii , asa se poarta, cu intrecerea asta stupida dintre ei.Dar , imi place si de aceea nici nu le spun ca m-am gandit sa-i pun pe amandoi nasi .

Iar ma uit la mesajul trimis de Flor 

Trebuie sa rezolv asta! Trebuie s-o fac inainte de nunta!

La terminarea programului sunt deja decisa sa merg la ea .Singura problema e ca o sa-si dea seama ca sunt gravida , abdomenul meu s-a rotunjit , nu foarte mult , dar e vizibil.

Dar poate am noroc si nu-si da seama!

Ma imbrac cu o rochita mai larguta si iau un taxiu pana la casa ei. Sper din tot sufletul sa inteleaga ce o sa-i spun si sa nu se supere , mi-a fost apropiata mereu si stiu ca duce dorul la intalnirile noastre , asa cum   le duc si eu

Bat la usa , dar nu raspunde nimeni 

Sigur e in gradina ca de obicei!

Intru in living  si merg spre iesirea din gradina ei frumoasa , plina cu flori de diferite culori si mirosuri care mai de care mai aromatice si ii aud .Ma opresc brusc chiar aproape de usa  deschisa si ii ascult , ceva ma opreste sa o iau la fuga 

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum