Cap. 34

17.2K 847 23
                                    

Ah , la naiba n-am reusit sa scap!

După ce că n-am putut să scap de nuntă, am mai dat si de Sonny la ea acasă. A reusit să mă surprindă total, atunci când am ieșit din casa lui Flor si am văzut că nu mă așteaptă. Plecase, spre ușurarea mea, dar totuși undeva în adâncul inimii m-a deranjat chestia asta si încă mă mai racaie de ieri. Îmi pun fel de fel de întrebări în gând, în timp ce caut disperată prin dulap să găsesc o rochie mai larguta.

Cum de a plecat fără să mă întrebe ceva? Oare când m-a vazut si-a dat seama că nu merit ? Dar l-am auzit cand îi spunea bunicii că încă suferă si totuși când m-a vazut a preferat să plece.

Ce dracu ai Stefania ?Pana acum te-ai rugat sa nu te vada si acum cand te-a lasat in pace, iti pare rau?

Of, si copilul nu mă ajută deloc, de câte ori pun mâna pe burtă îmi aduc aminte de el si mă întreb oare ce-o fi, fata sau băiat si daca o să semene cu el.

Il urasc si-l iubesc in acelasi timp! Deci ,e clar ! Sunt nebuna ca el!

Găsesc o rochita perfectă, e gri si e mai lejeră, iar lungimea e acceptabila pentru un astfel de eveniment. Am mari emotii pentru că stiu sigur că va fi acolo si sper din tot sufletul să rezist până la sfârsit. Poate am noroc si mă va lăsa în pace, daca nu va vorbi cu mine ar fi perfect!

Da, da! E bine sa te minti singura!

Rămân uimită când văd grădină lui Flor frumos aranjată, sunt multe mese rotunde decorate cu huse albe, la fel si scaunele în spatele cărora e aplicata câte o floare, dând un plus de eleganță. Pe mijlocul mesei se găsește câte un ornament floral cu câte o lumânare la mijloc. Pe partea dreapta a gradinii sunt scaune asezate pe rânduri, pe mijloc fiind un covor rosu asezat pe iarbă, pe unde va pasi viitoarea mireasă spre altarul din față unde deja așteaptă un preot.

Nu sunt foarte multi invitati , pe majoritatea nu-i cunosc fiind de aceeași vârsta cu cei doi miri. Probabil sunt prieteni sau rude, singura pe care o recunosc e Bridget care stă pe scaun lângă soțul ei si după expresia de pe fața ei, tot nu-i convine si nu este de acord cu aceasta ceremonie. Mă asez pe un rând mai în spate, ferita de privirile celorlalti care probabil se gândesc cine sunt si de ce sunt singură.

Da , buna intrebare ! De ce sunt singura? Pentru ca m-am indragostit de un prost!

Apropo, unde o fi Sonny? Poate n-o sa vină, exact cum i-a spus bunicii lui, doar de asta a venit ieri la ea, nu?

Il văd pe Jon cum sta în față lângă preot si e foarte emotionat, se sprijina când pe un picior când pe altul până începe o domnișoară să cânte o melodie superbă la flaut.

Ne ridicam toti în picioare la apariția miresei care e îmbrăcată intr-un costum crem, la păr având prinsă o floare alba. E frumoasă si emoționată, având obrajii rosii, la fel ca Jon.

O tine de braț, cine altul decât... Sonny!

Ah , arata atat de bine in costumul lui negru !

De ce dracu arată asa? Nu putea sa arate ca naiba, poate asa nu-l mai iubeam ca o nebună!
O conduce pe Flor până la Jon si este îmbrățișat de aceasta. Se retrage si dispare printe oameni, îl pierd din priviri si mă bucur pentru că asa pot asculta si eu juramintele celor doi fără sa-mi bat capul cu potolirea si calmarea proprilor bătăi de inimă.

Dupa ceremonie suntem invitati la mese sau la dans împreună cu mirii.

Imi gasesc numele pe un cartonas la o masă unde se afla două cupluri de-o seama cu cei doi. Sunt placuti, dar foarte curiosi.
Dupa ce mă măsoară din priviri cele două doamne, mă iau la întrebări curioase.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum