Cap.36

18K 833 47
                  

E clar, nu pot sa dorm, mai ales ca stiu ca el este aici! Dar ma prefac ca dorm si incerc sa stau cat pot de nemiscata. Nu trece mult si-l simt cum se aseaza pe pat si se lipeste de spatele meu , ma inconjoara cu bratul lui , dar de data aceasta nu ma strange ci isi pune palma usor pe abdomenul meu rotunjit. Il aud cum ofteaza bagandu-si nasul in parul meu, ii simt respiratia fierbinte si-l aud soptind ceva in maori.

Oare isi alinta copilul ? O Doamne , il iubesc atat de mult!

E intuneric si am ochii inchisi, dar stiu ca ma imbratiseaza cu bratul lui tatuat pe care mereu imi placea sa-l mangai si sa-i urmaresc cu degetul modelul tribal.

Ce sa fac? Sa-i raspund? Il iubesc mult , dar daca devine iar un dobitoc?

Dar corpul meu parca ar avea propria lui gandire si incepe sa vibreze la atingerea lui. Cred ca si el pateste si simte acelasi lucru, pentru ca-i simt erectia langa fesele mele. Se ridica intr-un cot si ma intoarce usor spre el lipindu-si buzele de ale mele.

-Sonny ... , incep sa-i spun.

-Shhtt iubito, nu te impotrivi! Stim amandoi cat de dor ne-a fost unul de altul, imi spune pe buze si isi adanceste sarutul.

Limbile noastre se cauta si se impletesc amandoua, bucurandu-se de revedere si-l aud cum geme de placere si dorinta. Ma saruta bland si dulce, tandretea lui ma face sa gem si eu in gura lui si simt cum ma umezesc de dorinta. Gemetele lui ma fac sa ma cutremur, lasandu-mi capul pe spate si sa ma zvarcolesc cuprinsa de orgasm, urmata imediat de el. Se tranteste langa mine si ma trage in bratele lui, suntem umezi de transpiratie si abia respiram.

-Te iubesc, Steffany ! Iarta-ma, te rog! Nu mai vreau sa stau departe de voi, imi spune punandu-si iar palma pe burta mea.

-Mi-e frica, Sonny! ma aud cum recunosc ceea ce simt.

-Ti-e frica? De mine? ii simt durerea din voce.

-De noi! Noi nu prea functionam bine impreuna, acum ne iubim, iar dupa cateva minute ne certam furtunos, ii spun intorcandu-ma cu fata la el.

Ne privim in semiintuneric, avand lumina doar de la luna si felinarele stradale.

-Am gresit, iubito! N-am mai fost cu nimeni asa cum suntem noi, am avut doar relatii trecatoare de o seara, doua .... si invat, crede-ma ca ma straduiesc sa invat, pentru ca vreau sa fim amandoi ....sufar cand nu esti langa mine. Nu vreau sa-ti fie teama de mine! imi spune luandu-mi mana si ducand-o la buzele lui.

-Vreau s-o luam usor .... vreau sa fim prieteni, vreau sa ai incredere in mine! ii spun serioasa.

Cred ca e prima data in care stam cu adevarat de vorba despre noi.

Ne iubim amandoi , dar de ce e atat de greu? Oare asa sunt toate relatiile ?

Deschid ochii cu greu, parca as avea nisip in ei si-mi dau seama ca nici nu stiu cand am adormit si s-a facut dimineata.

La naiba sunt foarte obosita !

Ma desprind cu greu din bratele lui, dar trebuie sa ajung urgent la baie. Cand ma intorc il privesc cum doarme relaxat si linistit, rar l-am vazut asa dimineata, mai mereu fiind plecat la antrenamente. Are un trup frumos, la naiba, n-am crezut vreodata ca te poti excita doar cand te uiti la cineva! Deja ma simt incalzita si m-as baga langa el, iar.

Ai spus c-o iei incet cu relatia voastra! ma cearta constiinta

Ma imbrac, dar undeva in sufletul meu imi doresc sa se trezeasca si sa ma traga langa el si sa mi-o traga la nesfarsit, toata ziua

Ce perversa si nerusinata esti Stefania!

Merg la cabinet si-o verific pe Bella, buldogul francez. Se simte mult mai bine, asa ca-l sun pe baiat sa vina cu parintii lui s-o ia acasa unde ii voi da tratamentul pe care trebuie sa-l urmeze.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum