Bölüm 33 - Kaybetmeden Yenilmek

43.9K 2.4K 426
                                    

MERHABAAA

SÖZÜ ÇOK UZATMAYACAĞIM AMA BÖLÜM SONUNDA BİR SORU VAR O KONUDA BİR FİKİR VERİN LÜTFEN



Yolda yürüyor ama durup durup birbirimize sarılıyorduk. Tüm dünyam pamuk şekerlerle dolmuş gibiydi. Ama bilirsiniz tadı ne kadar güzel de olsa şekerin fazlası da insanı komaya sokabilir.

Bizim de gerçeklere dönmemiz çok uzun sürmedi.

"Depoya gitmeliyiz Ali. Hemen gitmezsek gerçekten geç kalacağız."

Hüzünlü gözlerle elini yanağıma koydu.

"Seni yemeğe götürmek isterdim, güzel bir restoranta belki. Ya da şu an aklıma gelmeyen daha güzeş bir plan yapardım.  Oysa hale bak. Ayak üstü bir teklif ve sonrasında sokak dövüşüne gitmek. Sen benden çok daha iyilerini hak ediyorsun Deniz."

"Söyleme böyle. Bu da bizim tarzımız." dedim sırıtarak.

Sırıtıyordum ama depoya doğru yürümeye başlayınca gerçek hayat da yüzüme vurmaya başladı.

"Ali, çok mutluyum. Ama ne olacak şimdi, gelecekte? Geleceğimizin olması mümkün mü?"

Yüzündeki tebessümde küçücük bir değişim bile olmadı. Daha önce uzun uzun düşünmüş ve hepsini aşmış gibi güvenle konuştu.

"Sen 18 olana kadar bekleyeceğiz. O zamana kadar da benim lisem biter, gündüzleri çalışabilirim. Sen liseyi bitirdiğinde düzeni oturtmuş olurum."

"Asya da iyileşmiş olur o zamana kadar. Ama hem dövüşüp hem çalışamazsın. Üstelik üniversite ne olacak?"

"İnşallah iyileşir." dedi sonra devam etti "Güven bana yapamayacağımı düşünseydim başka bir şey planlardım. Ya da daha kolay bir seçenek olsaydı. Ama bunu da halledebilirim. Üniversite bekleyecek gibi görünüyor. Hemen kızma, gideceğim üniversiteye ama hemen değil. Seninle gideriz belki. "

Durdum.

Gülümsemedim bu kez.

Çünkü ne yaptığını anladım.

"Ali bunları, beni mutlu etmek için söylüyorsun. Borcun 1-2 senede bitecek türden değil. İkimiz de biliyoruz. Yapma bana bunu."

Gözlerini yavaşça kırptı. Sert rüzgar saçlarını okşuyordu.

"Özür dilerim. Pekala üniversiteye gidebileceğimi zannetmiyorum Deniz. Lütfen karşı çıkma, olay da çıkarma. Mümkün değil görüyorsun."

Konuşmak için daha iyi bir zaman yoktu.

"Başka bir yolu var! Akınla konuşturacağım seni. Şimdi ben sana anlatamam ama şu dövüşlerden sonra beraber Akın'a gideceğiz. Harika bir planım var."

"Ne diyorsun düzgün anlat ne Akın'ı?"

"Tüm borçlardan sıkıntılardan kurtulmanın bir yolu var. Ama Akın veee şey işte arkadaşları kabul etmeli. Sonrası kolay. "

"Saçma sapan bir şey yapmayacaksın değil mi Deniz?" dedi gözlerini kocaman açıp.

"Hayır hayır sadece Akın'ın yapmaya çalıştığı bir şey var ama yapamıyor onu sen yapabilirsin. Of çok bile konuştum. Daha fazla ayrıntı sorma. Bana güven ve bekle. "

Sokak DövüşüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin