Capitolul 16

18.2K 1K 13
                                    

Seara, Angel astepta cu nerabdare sa se faca ora opt. Prietenia ei cu Alex i se parea un lucru minunat. Parea ca el o intelege asa cum nu o face nimeni. Soneria suna, iar pe chipul ei se asternu un zambet. Ii deschise, iar el era extrem de radios. Era imbracat elegant, arata minunat. Ceea ce o facu pe Angel sa-l admire.

-Mergem?

Angel aproba. Cei doi au pornit. Chiar nu stia unde o va duce. Insa nu conta. Cu el ar merge oriunde. Observa ca opri in fata unui restaurant. Ii placea extrem de mult atmosfera. S-au asezat la o masa si au inceput sa vorbeasca. Glumele lui o faceau sa zambeasca, iar prezenta lui era una extrem de placuta. Nu isi aducea aminte cand se simti atat de bine. Seara ei parea sa devina din ce in ce mai buna. Pe fundal incepu sa se auda o muzica lenta. Alex o privi sarmant si ii intinse mana.

-Imi oferi acest dans?

-Desigur.

Angel ii zambi. Cand mana lui o atinse pe a sa, un sentiment ciudat o cuprinse. Insa o ignora. Acum cei doi erau in mijlocul ringului de dans. Era un vals. Isi incolaci mainile in jurul gatului lui, iar el o prinse de solduri. Insa felul cum Alex o tinea sau dansa era total diferit de cel al lui Aiden. Faptul ca se gandea la el o facu sa-si dea seama ca nu e deloc indiferenta de tot ce tine de el. Totusi acea seara era a ei si a lui Alex, asa ca nu ar trebui sa se gandeasca la el. Dupa ce se termina dansul cei doi se indreptara spre masa. Comanda le fu adusa, iar cei doi incepura sa manance. Mancarea era deliciosa.

Aiden insa veni la Angel pentru a-i da hartiile necesare pentru apartament. Si un set de chei nou. Insa nu o gasi acasa. Ceea ce era ciudat. Asa ca hotari sa o sune. Dupa al treilea apel ii raspunse.

-Unde esti?

-La un restaurant, cu Alex, insa nu cred ca trebuie sa stii ce fac eu dupa serviciu. De ce suni?

-Trebuie sa-ti dau documentele pentru casa.

-Bine, stii restaurantul „Orhideea"?

-Da.

-Ei bine, vino aici si mi le vei da.

Aiden cand auzi numele lui Alex se infurie. Chiar nu intelegea ce gasea la el. Insa dorea cu orice pret sa-l faca sa plece. Asa ca hotari ca ar fi bine sa profite si sa o faca sa inteleaga ca Alex e un baiat rau. Iar faptul ca Amy si Luke nu sunt acasa ii ofereau un moment perfect. Acum trebuia doar ca ea sa vina. Ajuns in fata restaurantului dorea doar sa o ia de acolo. Intra si o observa la o masa nu prea indepartata. Radea si se distra cu Alex. Se indrepta cam furios spre cei doi. O lua destul de brutal pe Angel de mana si o ridica de la masa. Alex si Angel erau socati. Angel dori sa riposteze, insa nu reusea. Alex se apropie si incerca sa o scape. Aiden insa nu se lasa si o scoase din restaurant foarte agitat, sub privirile uimite ale celor de acolo. Alex alerga dupa cei doi si il opri cu greu pe Aiden.

-Las-o, nu vrea sa vina cu tine!

-Cine esti tu sa stii ce vrea si ce nu?

-Nu te intereseaza, da-i drumul la mana, acum!

-Nu! Acum nu mai tipa si nu mai fa scandal. Fiindca ea va merge cu mine.

Aiden o lua de acolo, insa Alex il opri. O prinse de brat pe Angel si o trase spre el. Furia se citea pe chipul lui Aiden. Faptul ca Angel nu intelegea ca Alex nu e bun, il enerva. Astepta ca ea sa faca ceva, insa parca incremeni. Alex se apropie amenintator de Aiden.

-Pleaca de aici si nu ne strica seara.

-Fara ea nu plec nicaieri.

-Nu stiu cine esti sau ce vrei insa ea nu merge nicaieri.

-Mai vedem noi.

Aiden se indrepta spre Angel, insa Alex se pozitiona in fata ei. Barbatul insa nu se lasa si dori sa-l inconjoare, dar in acel moment primi un pumn in stomac. Angel isi duse socata, mainile la gura. Iar mici lacrimi deja i se formau in ochi. Aiden dori sa se mai apropie odata si-l lovi. Desi lovitura nu fu una puternica, reusi sa-l indeparteze. Angel isi dadea seama ca lucrurile se complica. Trebuia sa intervina. Cand Alex dori sa-l loveasca din nou pe Aiden, Angel se baga intre cei doi. In acel moment pumnul lui Alex o lovi din plin. Fata cazu secerata la pamant. Aiden imediat o lua in brate si o duse la masina. O aseza pe bancheta din spate apoi se intoarse furios spre Alex.

-Sa nu te mai prind in preajma ei.

Apoi urca si pleca. Inima ii batea foarte tare. Ii era frica ca Angel sa nu pateascac ceva. Forma repede numarul unui medic cunoscut. Ii descrise repede situatia, iar medicul deja se pregatea sa vina. Aiden privea cu tristete mica fiinta care acum zacea fara cunostinta pe bancheta din spate. Iar toate astea din cauza acelui nenorocit. Acum gonea pe strazi de parca viata lui ar depinde de asta. Nu dorea sa piarda vreo clipa, care ar putea insemna enorm de mult. Ajuns in fata casei o lua atent in brate si o duse in casa. Nu il mai interesa nimic, inafara de starea fetei. O intinse pe patul din camera lui si ii privi chipul palid. Cand auzi soneria fugi intr-un suflet ca sa-i deschida doctorului. Se salutara amical si intrara in camera fetei. Doctorul o consulta, in timp ce Aiden privea agitat totul.

-Ce are?

-A avut parte de o lovitura puternica. Are doar niste vanatai, in rest e bine.

-Atunci de ce nu se trezeste?

-Lovitura i-a provocat un soc, iar asta a dus la starea ei.

-Cand se va trezi?

-Depinde de ea. Acum daca ma scuzi trebuie sa plec.

Doctorul se ridica si iesi. Aiden il conduse apoi se intoarse la Angel. O lua de mana si i-o stranse usor. Apoi incepu sa-i mangaie fata. Acum ca o stia bine ii inlatura orice stare de rau. Doar astepta ca ea sa se trezeasca si sa o poata face sa inteleaga tot.

Toate necazurile pe care le-am avut, toate supărările şi obstacolele m-au întărit... Poate nu-ţi dai seama atunci când ţi se intamplă, dar să ţi se întoarcă spatele poate fi cel mai bun lucru pentru tine.




Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum