Cap. 44

17.2K 840 36
                                    

Il simt in spatele meu, imi cuprinde cu mainile lui mari sanii si ma trage mai mult spre el, lipindu-ma de pieptul lui puternic. 

Of, ce bine e! I-am simtit atat de mult lipsa!

Deschid ochii speriata si-mi dau seama ca nu-i un vis ca multe altele pe care le am in ultimul timp. A plecat imediat dupa ce am nascut si de o luna si jumatate am vorbit doar la telefon.

La naiba! Cine-o fi ? 

Ma incordez toata si deja ma gandesc ce as putea  sa fac si cum sa scap.

-Usurel, micuta Xena! Sunt eu! Pun pariu cu tine ca deja te gandai cum sa ma ataci, nu? De data asta ce-mi faceai, imi dadeai cu veioza in cap? sopteste razand langa urechea mea.

-Ce bine ma cunosti! raspund  impingandu-ma mai mult in el.

-Ce naiba? Mi s-a umezit mana de la lapte, spune mirat si incantat in acelasi timp.

  Perversul!

-Sonny, cand ai venit?

-Acum , iubito!Imi era atat de dor de tine incat n-am mai asteptat dimineata sa zbor  cu restul echipei, am luat primul avion spre casa.

-Esti un nebun! Stii, nu? ii spun chicotind.

-Da, iubito! Sunt nebun dupa tine si abia astept sa-ti arat asta! sopteste, lipindu-si buzele de gatul meu, iar mainile si le plimba pofticios pe tot corpul meu.

-Da ? rad.

-Iubito, trebuie sa recuperam .... m-ai chinuit cam mult,  spune printre sarutari.

Ma las absorbita de el, corpul meu ii raspunde la fiecare mangaiere si ne regasim ritmul nostru de iubire. Ma atinge si iubeste asa cum stie doar el si inima imi tresalta si o simt batand la unison cu a lui.

Adorm in bratele lui , dar nu pentru mult timp, ca sunt trezita de micutul meu care seamana atat de mult cu tatal lui , tot timpul e infometat si vrea atentie.

Am pus patutul in camera mea , chiar daca Flor a insistat sa ii decoreze vechea camera a lui Sonny . Nu vreau s-o deranjeze plansul lui , are deja o varsta si e mai bine sa se odihneasca . 

   Imi este mult mai usor sa-l vad si sa-l stiu langa mine,mai ales cand sunt atat de singura . Il alaptez si schimb , apoi adorm uitandu-ma la el si gandindu-ma la iubitul meu . Ma gandesc mereu la ce face ,pe unde o fii si daca ii este dor de mine asa cum imi este si mie de el .Asa mi-am petrecut ultimele nopti

Gata cu aceste ganduri ! 

Acum e langa mine, doarme atat de linistit nici nu-l deranjeaza scrancetul celui mic atunci cand ii schimb scutecul 

           E obosit! 

Nebunul a calatorit aproape toata noaptea ca sa vina mai repede la noi ! Imi alaptez baietelul, si-l pun adormit in patut. Pe zi ce trece incepe sa i se contureze trasaturile si seamana din ce in ce mai mult cu Sonny . 

   Ma asez pe pat si ma imping cat mai mult in el , imediat ma trage si ma inconjoara strans cu bratele lui , dar de data asta n-am chef sa dorm si incep sa-l ating pe unde apuc .Respiratia lui incepe sa se accentueze , pieptul ii urca si coboara mai des , dar nu spune si nu face nimic, nici ochii nu-i deschide.  Se lasa in voia mea , cu toate ca-l simt ca s-a trezit cu totul , si-mi face o mare placere sa preiau controlul si sa-l am asa cum vreau eu.

Razele soarelui imi bat in ochi si-mi este atat de greu sa-i deschid ,ma ustura de parac as avea ceva in ei

  La naiba , sunt atat de obosita ! 

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum