KAPAK SEÇİMİ

52.3K 856 11
                                    

SİYAHIN ÖTEKİ YÜZÜ
hikayemizi kütüphaneden kaldıranlar için buradan da yazmak istedim.

Selam arkadaşlar Sizinle konuşmam gereken şeyler var. Baştan sona okursanız beni çok mutlu edersiniz çünkü konu hepimizle ilgili.

Şu an hikayemiz

SİYAHIN ÖTEKİ YÜZÜ

için kapak seçiyoruz. Yüzlerce kapak arasında boğulduk. Ben editörümle konuştum. Ona bir teklif sundum. O da ilk etapta şaşırsa da kabul etti.

Çünkü ilk kez yapılacak bir şey ve aynı zamanda çok sıra dışı.

Editörüme dedim ki:

"Ben hikayemin kapağını okurlarımla seçmek istiyorum. Onların yorumları nasıl önemliyse onlar nasıl benim hep yanımdalarsa ben kapak için de onları yanımda görmek istiyorum."

Editörüm bir an şaşırdı. Bir kaç dakika konuşamadık. Çünkü teklif biraz garip geldi. Ben diyorum ki. Whatsap kullanmadığım için Facebook'u olan varsa ya da Twitter'ı olan fark etmez. Çünkü ikisinde de grup kuracağım. Orada kapak seçimi yapalım diyorum. Yani hep birlikte.

Size orada site adı vereceğim. Sizler beğendiğiniz kapakları atacaksınız. Biz de Yayınevimizle birlikte büyük bir titizlikle inceleyip seçeceğiz. Sizlerle eleme yapacağız. Sizlerin beğendiği kapaklar verdiğiniz fikirler benim için çok çok önemli. Biz bir kaç kişiden çıkan fikirle siz onlarca kişiden çıkan fikirler arasında dağlar kadar fark var. Ben sizlerden güç aldım ve almaya devam ediyorum Allah'ın izniyle. Ne dersiniz?

Benimle birlikte olup bana fikir vermek isteyen çok değerli okurlarım. Twitterda doğrudan mesajım herkese açık. Twitter hesabı olanlar oraya, facebook hesabı olanlar msn'e gelirseniz hep birlikte seçeriz.

Ne diyorsunuz? Yorumlarınızla şekillenip kitap olacak hikayemiz Siyahın Öteki Yüzü  için birlikte kapak seçelim mi?

Seçmek isteyenler Twitterdan ya Facebook'tan mesaj atıp bildirebilirler. Gönüllü okurlarımı bekliyorum.

Sevgi ve saygılarımla.

Lale Sarhan

Twitter @lalessarhan
Facebook Lale Sarhan

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin