5/10

2K 148 161
                                    






Ahh, resmen hikâyeyi yarılamış bulunuyorum. Beş bölüm sonra bitireceğim ayyyee,,, İyi okumalar ^^




*



Telefonu elimde çevirip duruyordum. Resmen bana, onu aramamı söylemişti. Saat gecenin biri olmuştu ve hala aramamıştım. Bu saatten sonra beni beklememiş, uyumuştur diye tahmin ediyordum; şu zamana kadar beklemezdi herhalde. İyi de, ya bekliyorsa?
Ne olursa olsun deyip, numaranın açık olduğu telefonumda arama tuşuna bastım. Araya başlamamın daha ikinci saniyesinde karşı taraftan ses geldi.




"Ben de bunu bekliyordum, hadi aç,"




Söylediğiyle kaşlarımı çattım. Tamam, elinde telefonla beni beklemişti. Ama hadi aç?




"Neyi açayım?"




Cevap vermediğinde çattığım kaşlarımı havaya kaldırdım. Daha bir şey demeden kapı zilini duyduğumda "Bir saniye bekle kapı çalıyor," deyip telefonu kulağımdan çektim. Hızlıca kapıya gittim ve kilidi çevirip açtım. Karşımdaki gördüğüm kişiyle ağzım aralanırken telefonu kapatıp arka cebime sıkıştırdım.




"Daha ne kadar bekletmeyi düşünüyordun?" dedikten sonra göğsümden ittirip kapıyı arkasından kapattı. Kollarımdan tutup yavaş yavaş beni geriye doğru yürüttü ve duvara yasladı. Hala kollarımda olan elleri yavaş yavaş aşağı inip ellerimi tuttu. Kafasını kulağıma doğru uzatıp, kulak mememi öptü ve fısıldadı.
"Çünkü daha fazla bekleyemezdim,"



Boynuma kibar bir öpücük kondurup başını kaldırdı, dudaklarını dudaklarıma bastırdı ve o an orada eriyip gideceğim sandım. Küçük ve ince dudakları delirmeme yol açarken elimi ensesine götürüp tutundum; her an düşecek gibiydim. Sanki ona tutunmasam, dizlerimin titremesinden yere çakılacakmışım gibiydi.



Zayn



Donmak üzereydim. Resmen, donmak, üzereydim. Ne vardı sanki gecenin bu saatinde eve döndüysem? Tamam, kız güzeldi ve güzelliğinin iki katı güzel sevişiyordu. Bırakamamış olmam normaldi. Ama babamın bu kadar soğuk havada ceza olarak kıçımın donması için eve almaması? Geri zekalı herif.



"Bari arabamın anahtarlarını at!" diye pencereye doğru bağırdım. Aradan birkaç saniye geçtikten sonra pencere açıldı ve kafama anahtar fırlatıldı. İçimden babama bin bir küfür ederek anahtarı yerden alıp arabama ilerledim. Kapıyı açıp koltuğa oturduğumda gözüme vitesin önündeki anahtar ilişti. Dört senedir evlerinin bir anahtarı da bende vardı. Sürekli birbirimizin evlerine girip çıktığımızdan ikimizde de yedek birer tane bulunurdu ve ben tüm lanet geceyi arabamda, oram buram tutularak geçireceğime neden sıcak bir yatakta, veya yumuşak bir koltukta, geçirmiyordum ki?



Aklıma gelen fikirle gülümseyip arabayı çalıştırdım ve Harry'lere sürmeye başladım. Teybimden neşeli bir müzik açıp eşlik ettim. Ne yani baba? Dışarıda kalacağımı mı zannetin?
Evler fazla uzak olmadığından çabucak varmıştım. Hızlıca arabayı kapının önüne park edip aşağı indim. Kapıya anahtarı ustalıkla yerleştirip kapıyı ittim. Delikten çıkardığım anahtar elimden kayıp yeri bulurken gözlerim sonuna kadar açılmış, önümdeki manzaraya bakıyordum. Kuzenimin, arkadaşımın dudaklarına kenetlenmiş dudakları, duvara yaslanmış vücutları ve beni fark edip birbirlerinden ayrılmaları hem utanç, hem de bilmediğim başka duygudan beni yerin dibine sokarken burada olmamayı diliyordum.



*



Çok kısa oldu sorreh,,, Söz veriyorum ileriki bölümlerde telafi edeceğim ehehhehe. Zaten son 5 bölüm kaldı uzun yazmak zorundayım. Siğ yu leyta ^^

18 || larryHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin