Cap. 48

16.4K 787 15
                  

Ce barbat nebun mi-am ales! O Doamne , simt ca-l iubesc mai mult!

Mă face pe zi ce trece sa-l iubesc din ce în ce mai mult. Am suferit ca o proastă trei zile, am stat în casă si-am zăcut crezând că este plecat cu altcineva. Am gresit pentru că n-am avut încredere în el, eu, care mereu i-am cerut să aibe încredere în mine. Tocmai eu, care mereu l-am certat pentru lipsa lui de încredere si pentru gelozia lui prostească!

-Unde e Sonny? o întreb pe mama care îl leagănă în brațe cu mult drag pe Sid.

O Doamne, copilul asta ii face pe toti sa se topeasca dupa el!

-Am venit până în Hamilton cu el, apoi ne-a lasat cu Maria si a plecat spunandu-ne că are un meci important si era în întârziere.

La dracu! Iar primeste mustrari din cauza mea!

Ah, iubitul meu! Mi-e atât de dor de el, abia astept sa-l revăd. Apas pe telecomanda si caut transmisiunea în direct a partidei si-l surprind pe tata foarte mirat atunci când îl vede pe ecran. Mai sunt doar câteva minute si ei conduc, dar după cum arată scorul, dar si jucătorii, e o partidă destul de strânsă.

-Ne-a spus că joacă rugby, dar nu credeam că e la o echipă asa mare încât  să apară si la televizor, îmi spune tata privindu-l încântat.

-Asta e echipa de club, dar joacă si în naționala lor. E destul de bun, mereu e selecționat pentru meciuri importante, îi răspund mândră.

Dumnezeule , chiar sunt mandra cu el!

-Ne-a povestit Maria în avion despre cum v-ati cunoscut si ne-a asigurat ca e o relație serioasă si că te iubeste foarte mult, dar ti-am mai spus că până n-am văzut cum esti nu prea ne-am liniștit, râde ea la mine.

Chiar înainte de fluierul final, este placat destul de dur si iar simt ca-mi stă inima asa cum patesc de fiecare dată, dar când îl vad ridicandu-se îmi revin, cu toate ca-l vad cam sifonat si se ține de braț.

-E un sport dur, dar ginerele meu arată ...ah, arată bine în echipamentul ăla!

-Iubito, te uiti la ginerele tău? o întreabă tata râzând, dar parcă n-ar fi râsul lui.

O Doamne , e gelos la varsta lui ! Oare asa o sa fie si Sonny?

Mă retrag zâmbind, sa-l hrănesc pe Sid.

-Hai, să dormiti puțin! le spun si îi conduc intr-un dormitor.

Ii bag în ultimul dormitor, la distanță cât mai mare de al nostru.

Diseara am planuri mari si nu vreau sa ma simt jenata !

Nu mai am răbdare, mă învârt prin casa si nu stiu ce sa fac să treacă mai repede timpul si să vină. Mă uit tot timpul pe geam si mă rog în gând să vină înainte să se trezească ai mei sau bebelusul nostru.

Îl văd că parcheaza intr-un final si apare intr-un maieu si pantaloni de trening, pe partea stângă are o protecție pentru umăr si isi ține geanta cu cealaltă.

Ah , la naiba , e lovit!

Nu mai astept să ajungă la usa si îi deschid usa, sarindu-i direct în brațe.

-Sonny!

Îl strang atât de tare în brațe, si-l iau prin surprindere încât la început nu reacționează în niciun fel. Dar îsi revine repede si îsi lasă geanta jos si mă strânge cu brațul sănătos lângă el.

-Iubito! Am crezut c-o sa fi supărată pe mine si o să îmi faci vreo surpriza de-a ta, lovindu-ma cu ce nimerești, spune râzând.

-Nu mă provoca! îi răspund fluturandu-mi genele spre el.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum