Capitolul 12

3.4K 146 16
                                    

-H-Harry… este cam frig. Spun peste cateva minute bune.

-Masina, mea este chiar aici. Imi spune facandu-mi semn spre ea.

-Nu stiu.. eu vreau acasa. E prea intuneric.

 El isi dadu-se ochii peste cap, si isi cobora mainile spre soldurile mele. Trebuia sa recunosc ca era destul de frig afara iar Harry nu purta nimic pe el, ceea ca ma cam ingrijora.

 -Asta? Fac semn spre o masina neagra si destul de luxoasa. Nu ma pricepeam mai deloc la masini si habar nu aveam ce fel de masina este.

-Da. Spuse increzator. Imi da drumul mainii si imi deschide usa, ca sa intru.

-N-nu sunt sigura. Spun cu putina teama in voce. De ce voia sa intram in masina pana la urma? Nu cred ca era o idee destul de buna, adica Harry e Harry. Cine stie ce se poate intampla?

-Oh haide Zoe! Doar nu voi sari inauntru acolo peste tine, si voi incepe sa te f*t. Ei bine.. chiar daca as vrea...nu. Haide, urca. Spuse. Parca mi-ar citi gandurile.

 Imi fac curaj si intru. Wow! Avea scaune din piele alba, iar geamurile erau fumurii. Si inca alte chestii uimitoare care nu stiam ca le poate avea o masina. Harry urca, si da drumul la caldura. Aerul cald imi mangaia fata.

 Stam ceva timp pana ne incalzim si dintr-o data, il vad pe Harry cum isi scoate tricoul.

-Harry?! Ce naiba faci?

-Doar imi dau tricoul jos.Spuse relaxat si cu zambetul pe fata.

-Ah. Este tot ce reusesc sa spun.

 Acum stateam uimita, privindu-l pe Harry cum se schimba de tricou. Salivam uitandu-ma la bicepsii lui bine lucrati si la tatuaje. Isi luase un tricou alb care era putin stramt. Ma lasa sa ii admir abdomenul prin el.

-Cand voi putea sa fac si eu asta? Ma intrebase uitandu-se in ochii mei.

-Sa faci ce?

-Sa fac ce faci tu. Sa te sorb din priviri in timp ce te schimbi Zoe.

 Am ramas cu gura cascata. De ce ar face asta? Doamne si de ce s-a facut asa de cald? Mi-am apucat parul cu mana si mi l-am aranjat intr-o parte, lasandu-mi gatul la vedere.

 -Zoe! Ai un tatuaj! Striga Harry entuziasmat, exact ca un copil mic. Uitasem sa i-l arat,defapt nu aveam de gand sa o fac. Nu cred ca l-ar interesa. Dar il vedeam cum se uita la gatul meu,exact cum ma uitam eu la el in timp ce se schimba.

-Aaa.. da, am unul. Spun timida si ma uit in jos.

-Wow. Nu te credeam in stare… adica nu ma asteptam ca tu sa ai unul. Imi spuse si isi fixase mainile pe volan.

 Ne uitam amandoi pe geam si nu spunem nimic, pana cand am spart eu ca de obicei tacerea.

-Deci.. mergem undeva? Am intrebat dregandu-mi glasul.

-Da. Mergem.

-Unde?

-Nu undeva special. Ma gandeam sa dam inconjurul parcului din centru. Spuse in timp ce imi facea mici cerculete cu degetul pe picior.

-Suna dragut.

 Cand am pornit Harry incerca sa imi gasesca mana si sa o tina intr-a lui. L-am ajutat, apucandu-i eu mana. M-am uitat cu coada ochiului la el, si isi afisase zambetul adorabil. M-am inrosit putin cand ne-am impreunat degetele. Ma strangea si aveam impresia ca nu se simte bine sau ceva.

 -Este totul in regula? L-am intrebat.

-D-da Zoe. Totul este okay. Imi afirma, si se uita la mine putin, dupa revine la concentrarea asupra condusului.

Baiatul Din Vecini | harry stylesWhere stories live. Discover now