Özel Bölüm

4.6K 304 38
                                    

YN: Özel bölüm yazmadık şimdiye kadar bunlara dimi *0* Smut ekler miyim eklemez miyim bilmiyorum bence bunların ilişkisi için smut erken o yüzden böyle sakin sakin cici bir bölüm var aklımda :3 bakalım neler olcak *0* bu arada diğer textingleri de dönüş yaptık ama ne yorum ne okuma... eskisi gibi değil.. hevesim kaçıyor gibi.. :(((

Kyungsoo sınav kağıtlarının başında uyukluyordu.Yüksek dozda kafein..Abur cuburlar...Bittikçe etrafa fırlatılmış kırmızı kalemler... Sınav bilgi giriş sisteminin açık olduğu bilgisayar.. ve kağıt.. bol bol kağıt..bol bol sınav kağıdı... oku oku bitmeyen kağıtlar...

Kyungsoo önündeki yığına bakıp hayıflanırken her sınav haftasında düşündüğü şeyi tekrardan düşünmeye başladı..

"BEN NEDEN ÖĞRETMEN OLDUM Kİ!"

Anlını ovalarken kendine bir kahve daha yapmaya karar verdi.Bardağını alıp kalkarken çalan kapı ile hafifçe irkildi.Saat sabahın dördü.Bu saatte bir insanın kapısı niye çalınır?

Düşünceler içinde tek kaşının kalkmasına engel olamadı.Bardağı masaya bırakıp kapıya yöneldi.Deliğe gözünü dayadığında gördüğü sima ile gözleri şaşkınca büyüdü.Hızla kapıyı açıp kapıda bekleyen çocuğu içeri çekti.

-Jongin tanrı aşkına bu saatte burada ne işin var senin!!!!

-Bu saatte nasıl dışarıya çıkarsın!!!

-Nasıl bir cesaret bu!! Ya gelirken bir şey olsaydı sana!! Madem bana gelmek istiyordun düzgün bir saatte söyleseydin gelip seni al-

-*HICK!*

Kyungsoo duyduğu hıçkırık ile durdu.Jongin'in başındaki kapşonu çıkartıp yüzünü hayretler içinde izledi.Yüzü yara bere içindeydi..Aslında sadece yüzü değil tüm bedeni böyleydi..Gözleri baygın bakıyordu..Göz altları kırmızıydı.Her an düşecek gibi duruyordu ki.. Kyungsoo daha hiç bir şey diyemeden Jongin Kısa boylu adamın üzerine yığılmıştı.

Kyungsoo ne yapacağını bilemez şekilde ses tonunu yükselterek, bağırarak genç bedeni uyandırmayı denese bile yapamayacağına kanaat getirdiğinde onu koltuğa uzandırıp telaşla telefonu ile doktor çağırdı.

*****

Yatakta uyur şekilde yatan çocuğun yanına oturdu genç adam.Yumruk attığından olsa gerek yaralı olan eli iki avucunun arasına alıp sıcaklığı ile sararken elinin üzerine bir öpücük kondurdu.Jongin saldırıya uğramıştı.Ve vücuduna düşük miktarda bile olsa uyuşturucu verilmişti.Kyungsoo az buçuk bunun neden olduğunu tahmin edebiliyordu.

Jongin okulda kavga etmeyeceğine dair Kyungsoo'ya söz vermişti.Aslında sadece bunun içinde değil.Jongin artık düzgün bir öğrenci olmaya çalışacağına dair söz vermişti.Ve bunun için gerçek anlamda çabalıyordu.

Ama okulları çok büyüktü ve Jongin her ne kadar güçlü olan Wufan ile arkadaş olsa da bu onların düşmanları olmadığı anlamına gelmiyordu.Eunkwang ve arkadaşları... kesin onlardı... ama olay okulda olmadığı için nasıl kanıtlayacağını bilmiyordu.En iyisi Jongin'in uyanmasını beklemekti..

****

Jongin baş ağrısı ile gözlerini aralarken eline sarılıp yanına kıvrılmış olan bedene baktı.Kyungsoo'nun evinde miydi? Buraya nasıl gelmişti?Olanları hatırlamaya çalışarak hızla doğrulduğunda ani hareket ile beynindeki tüm şimşekler çakmaya başladı.

Eunkwang..

Basketbol sahasına verdikleri baskın...

Onu ordan yaka paça götürüşleri...

verilen uyuşturucu...

Jongin bunları düşündükçe dişlerini sıkıyor... sinirlenmesine engel olamıyordu.Yataktan hızlı bir şekilde kalkacağı sırada kolunu kavrayan el ile sesli şekilde yutkundu.Soo ona sakin bakışlarıyla bakıyor, diğer eliyle yanağını okşuyordu..

-Sakinleş Jongin.. Ben varım sakin ol..

+Kyungsoo ben yani..Ben basketbo oy-ımp...

Jongin gözlerini şaşkın şekilde kırpıştırırken bir süre sonra kendini tamamen sevgilisine saldı.Kyungsoo Kai'nin yanaklarındaki ellerini yavaş yavaş omuzlarına oradan beline..oradan kalça kıvrımlarına indirirken Kai boğuk şekilde inlemesine engel olamadı..

Tam kendini iyice kaptırıyordu ki başından aşağı dökülen su ile hızlı şekilde yataktan doğruldu hızlı hızlı nefeslenirken gözlerini kocaman açarak karşısındaki bedene baktı.

+K..KK...KYUNGSOOOO!!!

-SİKİK PİÇ BEN SANA KAVGA YOK DEMEDİM Mİ!!!!

Jongin şaşkınca kalakalmış şekilde açıklamaya çalışırken yaralı bedenine dikkat ederek onu hırpalayan çocuktan kendini korumaya çalışıyordu.

Eh...Onların normal bir ilişkilerinin olması zaten beklenemez ha ?? 


TEACHER'S LOVE 5 (DoKai-KAISOO TEXTING)Место, где живут истории. Откройте их для себя