Cap.53

20.3K 928 62
                                    

Ma uit  zambind la poza de pe biroul meu in care suntem cu totii, cei patru ,,S'' cum spune Flor. A trecut timpul atat de repede, iar baietelul meu are sapte ani si-mi zambeste din fotografie in echipamentul lui de rugby. Ce sport putea sa urmeze baiatul meu, decat rugby? Poza este facuta la  o partida in care au castigat si cel mai fericit era antrenorul lor, cine altul decat Sonny!

  Iubitul meu s-a retras din sport in urma cu cateva luni, dar acum antreneaza echipa lui Sid si e tare mandru si fericit ca baiatul lui e cel mai bun.

       N-are cu cine semana?

Eu sunt mai disperata decat eram cand il vedeam pe Sonny jucand si lovindu-se, acum simt ca-mi sta inima in loc cand baietelul meu este trantit, dar el se ridica si alearga ca si cum nu s-a intamplat nimic si ma face sa-mi revin repede. De cate ori este placat mai dur, Sonny se uita in tribuna la mine ranjind si făcând pe nevinovatul in timp ce eu ii arunc priviri ucigatoare. Dar stie el cum sa ma impace  si sa se revanseze fata de mine facandu-ma sa uit de toate ca deobicei.

Langa Sid, in fata noastra este si Sonia, fetita noastra de patru ani. Este foarte energica si zambareata, facandu-i pe toti s-o iubeasca. Amandoi sunt bruneti, cu ochii mai lunguieti ca ai lui Sonny, dar avand culoarea ochilor mei, albastri. Sonny e neschimbat, cu toate ca au trecut anii, el are aceeasi conditie fizica si arata foarte bine.

  Cum , naiba sa n-o aibe , daca isi face mereu incalzirea cu mine?

A jucat rugby inca sase ani, de la incidentul cu Richie. Dar niciodata nu m-a mai lasat singura,  ma lua cu el la meciuri facandu-mi intai instructajul si punandu-ma sa jur ca nu mai parasesc camera hotelului decat cu el si imbracata  adecvat. In poza,  isi tine bratul dupa umerii mei si zambeste fericit, la fel ca mine. Suntem o familie frumoasa!

-Mami ! Mami! striga Sonia, scotandu-ma din amintiri.

-Ati venit? o intreb luand-o in brate si  facand salutul maori pe care il facem mereu cu totii, apoi o las  jos  si se  grabeste  sa viziteze toate animalele din cabinet impreuna cu Sid.

-Da ! raspunde Sonny intrand si el in cabinet.

Se apropie de mine si isi  freaca usor fruntea si nasul de al meu, dar continua cu un sarut  ca de obicei.  

-Mi-a fost dor de tine ! imi sopteste pe buze.

-Azi am stat mai mult, pentru ca in weekend plecam  ...si nu m-ai vazut doar de cateva ore, iubitule! mormai la el.

-Prea mult, imi sopteste lipindu-se de mine si mangaindu-mi fata cu degetele lui mari.

   Lipitoarea! 

-Abia astept ziua de maine ... in sfarsit singurei! spune provocator aplecandu-se si sarutandu-ma usor pe gat, facandu-mi picioarele sa-mi tremure usor. 

Mereu are puterea asta asupra mea!De cate ori ma atinge , ma aprind!

In fiecare luna, avem cate un weekend pe care il petrecem impreuna singuri in diverse locuri, ori in tara, ori in Europa. Cel mai mult ne place in Grecia sau Franta, unde ne plimbam, ne alintam si ne iubim ca doi  indragostiti, proaspat casatoriti. 

-Dar mai intai suntem asteptati acasa, nu? Cine e la gratar de data asta? ii spun razand.

-Tatal tau, bineinteles! Au venit deja toti, ne asteapta! imi raspunde, tinandu-ma la fel de strans in brate. 

-Mergem? 

-Da. Sa inchid si gata! Scot a plecat s-o ia pe Miruna si vin direct acasa! raspund in timp ce Sonny se desparte cu greu de mine si ia copiii, iar eu inchid si verific toate animalutele care raman peste noapte.

NOIUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum