Hoofdstuk 9

3.8K 210 15
                                    

Zonder de andere iets te laten weten over onze last-minute vakantie naar Miami, zaten we de volgende avond al in het vliegtuig. Ik had alleen nog maar mijn opa en oma moeten bellen die gelijk alles regelde voor onze aankomst, van vervoer naar het hotel tot roomservice op de laatste dag. Alles was zo geregeld.

Mijn moeder had de vlucht voor mij en Chris geboekt en Chris had al snel toestemming gekregen van zijn ouders. Binnen 24 uur was dus alles geregeld en zaten we in de wolken op weg naar het nog zonnigere Miami.

"Zijn je opa en oma er ook als wij aankomen?" Ik schudde mijn hoofd. "Nee, die zijn een nieuw hotel aan het openen in hartje Parijs."  "Je grootouders zijn wel ambitieus" Ik haalde mijn schouders op.

"Dit is hun laatste project, daarna geven ze alle hotels over aan mijn oom. Mijn grootouders blijven dan misschien ergens manager tot hun pensioen, maar daarna stoppen ze. Ze hebben ondertussen toch geld zat met hun tientallen hotels" Chris lachte.

"Hard werken zit dus in de familie" Ik knikte. "Mijn oom kunnen we waarschijnlijk wel nog kort tegenkomen" Hij knikte.

"Wie had dit vier weken geleden verwacht?" Ik keek hem verbaasd aan. "Wat?" "Dat we samen op vakantie zouden gaan, dat David zo'n idioot was" Ik lachte. "Niemand denk ik"

Ik staarde uit het raampje en staarde naar de wolken. "We arriveren over een uur" Precies een uur later stond ik ook echt buiten.

Een taxi stond al klaar en bracht ons naar het hotel. "Dit hotel zit ook in New York toch?" Ik knikte. "Onder andere" We stapten in de lift en gingen naar het penthouse toe.

"Dit is echt een luxe leventje" Ik glimlachte. "Ik kom niet zo vaak in deze hotels. Mijn moeder heeft een hekel aan mijn grootouders dus ik zie ze niet vaak. Meestal wil mijn moeder gewoon naar Hawaii." "Hawaii, is toch ook geweldig, ik ga zelden weg"

"Ik hou van Hawaii, hele dag op het strand, zonnen en surfen" Hij trok zijn wenkbrauwen op. "Kan je ook surfen?" Ik knikte. "Jij?" Hij knikte. "Het is al wel weer even geleden maar ik deed het wel vaak"



"Nou, dan gaan we straks eens kijken wat je nog allemaal kan" Hij knikte. "Eerst even spullen wegzetten" Ik liep naar de oude kamer van mijn moeder. Oude foto's en alles stond er nog.

"Is dat niet de vader van David?" Vroeg Chris verbaasd toen hij naar de foto's keek. "Mijn moeder had voor ze mijn vader ontmoette een lange relatie met Jaden, de vader van David" Hij knikte. "Maar toen leerde ze beide iemand anders kennen" Ik haalde mijn schouders op. "Ongeveer"

Hij lachte. "Duidelijk"

Ik gooide mijn kleren in de klerenkast en trok mijn bikini in de badkamer aan. "De rest ruim ik straks wel op, het is nu eerst tijd om te gaan surfen" Chris trok zijn zwembroek aan in de badkamer en ging daarna mee naar het strand

~*~

Chris en ik lagen in de avond vermoeid op de bank. Ik lag met mijn hoofd op zijn schouder en keek naar de film die opstond

"Je krijgt echt de hele tijd berichten" zei Chris. "Ik weet het, maar het is Chuck, niet reageren waard"

Hij lachte. "Hoelang blijft hij rondhangen?" Ik haalde mijn schouders op. "Ik weet het niet"

"Wil je hem weg laten gaan?" "Ik geef eerlijk toe dat ik begin te twijfelen. Ik bedoel, hij doet echt zijn best, al twee jaar lang, om me terug te krijgen"

"Dat is wel waar maar bedenk je ook waarom het uit is gegaan" Ik knikte.

"Weet je, soms is het zo vervelend dat niemand me lijkt te begrijpen waarom ik loever relaties ontloop. David begreep me eerst, maar nu niet meer"

"David is gewoon over zijn oren verliefd, dat trekt wel bij" Ik haalde mijn schouders op.

"Ik hoop het want ik mis David. Niks tegen jou, maar het is raar om zonder David te zijn, hij is namelijk gewoon familie" Chris knikte. "Ik snap je"

Ik glimlachte. "Hailey, het komt goed, anders sla ik het wel in hem" ik lachte. "Doe dat maar niet voor je ruzie hebt met hem, dat maakt het erger" Hij knikte. "Ach, jij hoeft je nergens zorgen om te maken want jij hebt niks gedaan"

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu