Hoofdstuk 13

3.5K 195 13
                                    

De dromerige wolken leken zo rustig als je ze van boven bekeek. Het vliegtuig zweefde rustig boven de wolken zonder enige turbilentie. De andere passagiers waren rustig aan het praten, slapen of een film aan het kijken. Chris had zijn ogen gesloten.

Ik legde mijn hoofd op zijn schouder terwijl ik wat video's van danschoreo's aan het kijken was. Ik had op YouTube ook mijn eigen kanaal met dansvideo's. Iedere week met dansen maakten we wel een video, of maakte ik er thuis een.

Hier kon ik me uren mee vermaken. Ik verplaatste mezelf in de danser en droomde gewoon even heerlijk weg terwijl ik tegen Chris aan lag.

~*~

"Hailey, we zijn er" Ik opende mijn ogen en het eerste wat ik zag was de glimlach van Chris. "Je was in slaap gevallen tijdens het kijken van je video's" Ik glimlachte en stopte mijn ipad weg.

"Hoelaat is het nu?" "Het is half twee in de nacht" Ik knikte. "Laten we dan maar eens gaan"

Hand in hand liepen we het vliegveld uit en gingen we naar mijn huis toe. "Blijf, het is al zo laat" Hij grijnsde. "Is goed"

Zo zacht mogelijk liepen we de trap op naar mijn kamer en sloten we de deur snel.

"Addison heeft morgen een kampvuur voor wat vrienden die al thuis zijn, zullen we ook gaan?" Vroeg Chris terwijl ik langzaam naast hem ging liggen op bed.

"Is goed, gezellig" "Samen?" Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Samen samen?" Hij grijnsde en knikte zijn hoofd.

"Ik weet dat we babystapjes zouden nemen maar ze zijn wel onze vrienden en..." Ik knikte en drukte mijn lippen op zijn mond. "Ik vind het goed"

Hij glimlachte en sloeg zijn arm om mijn middel. "Mooizo"

Ik kroop dichter tegen Chris aan. "Maak me wakker als jij wakker wordt want het is heel vervelend als jij al twee uur wakker bent" Hij gniffelde. "Dan niet chagrijnig worden"

Ik knikte. "Dan ga ik nu slapen anders kan ik dat niet beloven" Hij lachte. "Is goed" Hij drukte een kus op mijn wang.

~*~

Ik werd langzaam wakker en voor de verandering was Chris nog aan het slapen terwijl het al bijna twaalf uur was. Hij zag er schattig uit terwijl hij sliep. Zijn ogen waren rustig gesloten. Zijn mond was gesloten en had een kleine glimlach op zijn gezicht. Zijn haren zaten warrig op zijn hoofd. 

Ik bleef rustig wachten tot hij wakker werd wat niet heel lang meer duurde. Hij keek me verbaasd aan. "Je bent al wakker?" Ik knikte. "Maar je maakt me niet wakker?" Ik schudde mijn hoofd. "Je zag er te schattig uit" Hij grijnsde. 

"Ik wil niet opstaan" Zei hij gapend. "Maar ik heb honger" Hij lachte. "Laten we dan opstaan, dan ga ik daarna naar huis om me klaar te maken voor vanavond en dan haal ik je na het eten wel op"  Ik knikte en haalde langzaam de deken van me af. 

Mijn ouders waren spoorloos verdwenen, nou niet verdwenen, gewoon weer werken. "We hebben broodjes, yoghurt, van alles, wat wil je?" "Doe maar broodjes" Ik pakte wat verse broodjes en stopte ze in een mandje en pakte wat beleg en ging aan het kookeiland zitten. 

"Ik ga zo douchen en daarna denk ik even langs David, want hij komt vanavond ook met Kelsie en ik heb geen zin in een ongemakkelijke situatie" Chris knikte.  "Alsjeblieft doe dat want ik denk dat niemand daar op zit te wachten" 

"Ik heb nog steeds niet op zijn berichtjes gereageerd. Hij was hier drie dagen geleden aan de deur geweest omdat hij terug was gekomen, maar hij wist natuurlijk niet dat ik op vakantie was aangezien we meteen zijn vertrokken" Chris glimlachte. 

"Echt binnen 24 uur waren we weg" Ik knikte. "Het was echt een top vakantie" Hij glimlachte en gaf me een kus. "Inderdaad" Stemde hij in. 

Ik glimlachte en at mijn broodje. "Ik ben benieuwd, vanavond. Kelsie komt, en de reactie's die wij zullen krijgen" 

"Daarom, als ik dan met David heb gepraat is het op zijn minst wat minder vervelend" Chris knikte. 

"Ik ga nu maar eens naar huis, kijken of mijn ouders toevallig er zijn. Dan stuur ik nog wel hoe laat ik je kom ophalen om vanavond naar Addison te gaan. Laat even weten hoe het ging bij David" Ik knikte en drukte een kus op zijn mond. "Zal ik doen" 

Ik liet hem het huis uit en zuchtte. Het zal geen makkelijk gesprek worden gok ik zo....

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu