Hoofdstuk 17

3.5K 192 43
                                    

"Je kijkt niet eens" Kelsie keek me verbaasd aan toen ik halverwege de training op mijn telefoon bezig was. "Omdat ik dit eerst even moet regelen, ik heb al zo veel trainingen gezien dat ik bijna uit mijn hoofd weet wat ze gaan doen" Ze knikte en richtte zich op het veld.

"Wat is er dan zo belangrijk?" Vroeg Kelsie zonder haar ogen van het veld te halen. "Mijn ex stopt niet met berichtjes sturen" "Zeg dat hij geen kans maakt omdat je nu al een ander hebt" Ik knikte. "Dat heb ik dus al gedaan, daarom blijft hij alleen maar meer sturen."

"Wil hij je terug?" Ik knikte wederom. "Zit hij hier op school?" Kelsie keek me nu wel aan. "Nee, hij zat eerst op een andere middelbare, maar hij is twee jaar ouder en is al klaar met school, hij doet nu iets met sport volgens mij"

"Ben je nog verliefd op hem?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ben verliefd op Chris, maar je eerste liefde vergeet je gewoon niet. Hij was de eerste waar ik van hield en hij was de eerste die mijn hart brak, hoe cliché het ook klinkt" Ze haalde haar schouders op.

"Ik begrijp het wel. Ook al haat ik mijn eerste vriendje nu, ik blijf jongens altijd met hem vergelijken" Ik knikte. "Klinkt bekend" Ze lachte.

"Waarom was het dan uitgegaan?" "Hij ging vreemd, voor een lange tijd" Ze knikte. "Mijn beste vriendin ging met hem naar bed, terwijl ze wist dat we bezig waren, ik heb geen van beide daarna nog gesproken" Ik trok mijn wenkbrauwen op.

"Snap ik, je hebt haar toch wel geslagen in haar gezicht?" Ze schudde haar hoofd. "Ik zei vaak dat ik dat ging doen, maar ik was te laf. We hadden geweldige tijden gehad en ook al was het voor haar niet echt, voor mij wel"

"Dat zou mij dus niet uitmaken, een beste vriendin hoort dat gewoon niet te doen" Ze knikte. "Het is gewoon te veel drama geweest"

"Ik snap je, Chris wilde eerst een relatie maar hij moest echt doordringen voor ik ja zei, ik wilde geen drama. Misschien heb ik daarom ook nooit een beste vriendin gehad, David zal nooit met mijn vriend er vandoor gaan, of hij moet iets nodig uitleggen" Ze begon hard te lachen.

"Dan heeft hij inderdaad iets uit te leggen" Ik lachte.

"Is het pas net uit met je ex?" "Twee jaar, maar ik kom gewoon niet van hem af, hij komt nog af en toe langs mijn huis om me te smeken om een kans, belt me, stuurt me berichtjes" Ze zuchtte. "Ergens is het lief dat hij na twee jaar niet opgeeft, maar er straalt ook wanhoop vanaf" Ik knikte.

"Het is gewoon vervelend. Als ik met Chris ben en ik krijg allerlei berichtjes, zie ik gewoon dat Chris boos wordt, maar hij houdt zijn mond." "Blokkeer hem" "Dat kan niet, want dan gaat hij juist iedere dag langs mijn huis om me daar om vergiffenis te smeken, dat is nog erger. Ik heb het al een aantal keer geprobeerd" "En negeren?"

"Helpt ook niet, helemaal niet" Ze zuchtte.

"Dan weet ik het ook niet meer" "Ik probeer gewoon zo min mogelijk, en zo kort mogelijk te reageren, en als Chris er is mijn telefoon gewoon ver weg te leggen zodat we beide niet merken als ik berichten krijg"

Kelsie knikte. "Slim" Het fluitsignaal klonk op het veld. "Nu hebben we niks van de training gezien" Kelsie haalde haar schouders op. "Er komen nog zat andere trainingen om bij te wonen" Ik glimlachte. "Dat klopt"

We stonden op en liepen samen naar beneden, de tribune af. Chris kwam naar me toe en gaf me een snelle kus. "Je stinkt" Hij lachte. "Dat heb je wel eens na het sporten" Ik glimlachte. "Ik zal snel douchen en dan kunnen we gaan" Ik knikte en keek hoe Chris het veld af sprintte op weg naar de kleedkamers.

"Je moet wel iets gaan verzinnen wat je ex tegen gaat houden. Chris is te goed voor je om de hele tijd last te moeten hebben van je ex" Ik knikte. "Ik weet het maar ik heb gewoon tot nu toe geen goede manier kunnen vinden" Ze knikte.

"Dan moeten we die maar eens gaan zoeken" Ik glimlachte. "Deal"

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu