Capitolul 29

18.2K 1K 55
                                    

Aiden facea ultimele pregatiri pentru plecare. Il durea sa plece asa. Insa trebuia sa-si respecte promisiunea. Luke veni plangand si ii sari in brate.

-Nu vreau sa pleci.

-Luke, maine veniti si voi si ne vom intalni din nou. Bine?

-Dar eu nu vreau sa plec! Nu vreau! De ce mami nu vine cu noi? De ce nu ramanem?

-Luke!

Aiden ridica vocea la el, iar copilul pleca speriat. Amy ii intinse un bilet si il imbratisa.

-Imi pare rau. Imi pare rau ca nu am putut sa o readuc in viata ta.

-Nu-i nimic, surioara, asa a vrut destinul.

Aiden isi saruta sora pe obraz si pleca la Luke. Il vazu cum plange si strange la piept o jucarie.

-Amice! De ce plangi?

-Fiindca tati e rau si vrea sa plecam.

-Tati nu e rau, insa trebuie sa plecam. Acum fii barbat si vino aici.

Aiden isi lua fiul in brate si il saruta pe frunte. Desi ii va desparti o zi deja ii simtea dorul. Lua bagajul si il baga in portbagaj. Urca la volan si pleca spre aeroport. La nici zece minute aparu un taxi. Angel cobori si plati drumul. Spera din toata inima ca Aiden sa fie inca acasa. Suna de mai multe ori ca mai apoi sa deschida Amy. Fata fu surprinsa sa-si vada prietena dupa convorbirea lor de ziua trecuta.

-Amy, te rog, spune-mi unde e Aiden.

-A plecat numai ce spre aeroport.

Angel dori sa plece, insa se opri.

-Amy, care e numarul zborului?

-Canada ET00.

Angel pleca grabita, fara sa mai auda strigatele lui Amy. Lua un taxi si pleca. Incepu sa grabeaca taximetristul. Ar fi regretat enorm daca l-ar fi pierdut pe Aiden. Abia acum intelegea ce inseamna frica de nu a pierde persoana iubita. Lacrimi ii curgeau pe obraji. Nu ar fi crezut ca va plange dupa el. Cuvintele lui i se repetau in minte.

„Te iubesc."

Atat de mult dorea sa-i spuna ca ea simte la fel. Ca el nu-i este indiferent. Acum mai mult ca orice domnea dorinta de al avea langa ea. Regreta tot ce i-a spus atunci. Simtea numai nevoia de a fi cu el. Brusc taxiul opri.

-Ce s-a intamplat?

-Doamna, sfarsit de drum. Trebuie sa gasiti alt taxi.

Angel injura si iesi din taxi. Incepu sa caute disperata un nou mijloc de transport. Mergea printre masinile blocate in trafic doar pentru a vedea daca este macar una libera. Facea din mana la orice taxi, insa nimeni nu oprea. Parca totul era impotriva ei.

Aiden privea fotografia lor si o mangaia. Gandul ii zbura numai la ea. Nestiind insa cu cata ardoare este cautat de catre Angel. Care biata era gata sa tipe de nervi. Cu greu gasi un taxi care sa o duca la aeroport. Intra grabita pe usile cladirii, insa fu oprita de catre un gardian. In acelasi timp Aiden isi dadea biletul la verificat. Angel cu greu se intelese cu acel barbat, insa pana la urma reusi sa treaca. Acum trebuia doar sa-l gaseasca pe el. Aiden deja era in zona de asteptare, pe cand Angel nu stia unde s-ar putea afla. Glasul unui robot anunta ca zborul spre Canada va avea loc in mai putin de doua minute.

Angel gasi o femeie care lucra si dori sa cumpre un bilet pentru zbor.

-Imi pare rau, insa toate biletele s-au vandut, iar avionul a decolat.

-Ce? Va rog, mai verificati odata.

-Nu, sunt sigura.

Asta fu lovitura de gratie. Angel simtea cum i se darama cerul in cap, iar pamantul ii fuge de sub picioare. A pierdut. L-a pierdut pentru totdeauna. A pierdut persoana care o iubea indiferent de aparente. Iesi din aeroport plangand. Afara ploua cu galeata, iar ea mergea absenta prin ploaie. Nu mai conta ca e uda pana la piele. Doar se sprijini de un perete si incepu sa planga mai tare. Chiar nu-si putea da sema de ce? De ce l-a pierdut? Era prima ei iubire. Primele ei sentimente. Primele ei saruturi. Iar ea, ea nu l-a putut opri. Dragostea ei a plecat.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum