Capitolul 31

18.8K 1K 63
                                    

Pregatirile pentru aniversarea lui Amy erau in toi. Desi s-au inceput din ziua precedenta, continuau si azi. Aiden dorea ca la cea de-a 20-a aniversare, Amy sa primeasca ce-a mai frumoasa si fastuoasa petrecere. Dorea prin ea sa-i multumeasca pentru tot ce a facut, ca el sa fie fericit. Iar acum cand o vedea glumind si zambind cu Angel se simtea cel mai ferict. Parea ca Dumnezeu i-a daruit cele mai frumoase femei. Se apropie de ele si o lua pe Angel in brate.

-Iar stati la barfa, ingerasule?

-Depinde ce intelegi tu prin barfa. Acum da-mi drumul, am treaba.

-Nu! Mai intai un sarut.

-Aiden, Amy e aici si...

Aiden ii facu semn spre canapeaua goala. Atunci Angel isi roti ochii. Nu-i venea sa creada ce prietena nesuferita avea. Il privea pe Aiden care isi astepta sarutul. Asa ca nu avu alta obtiune. Isi lipi usor buzele de ale lui, insa el o trase mai aproape adancind sarutul. Dupa ce s-au departat, el ii mangaie tandru obrazul. 

-Tati, mami, ce faceti?

Cei doi au tresarit, iar Angel dori sa se dea jos din bratele lui Aiden, insa el nu o lasa. Din contra o trase mai aproape de el. Angel se simtea rusinata de privirile pe care le arunca Luke. Baietelul ii studia parca dorind sa afle secretele ce se ascunde in urma lor. 

-Amice, dupa cum vezi eu si mami discutam ceva important.

-Si ce anume?

-Ce aroma sa aiba tortul matusii.

Atunci copilul sari bucuros si incepu sa enumere toate aromele posibile si imposibile pe care le cunostea. Cei doi zambeau si il priveau cu atata dragoste, pe care un copil si-o doreste. L-au imbratisat si l-au sarutat pe ambii obraji. Cel mic zambi si pleca de acolo extrem de fericit. Ambii il iubeau extrem de mult pe Luke. Brusc Amy aparu in salon.

-Acum, daca v-ati saturat de sarutat, puteti avea grija de pregatiri?

-Dar tu unde vei fi? 

-Am nevoie sa mai invit niste prieteni, iar deseara va voi prezenta pe cineva.

-Bine, pleaca pana nu ne razgandim.

Amy le trimise niste pupici in aer, iar cei doi i-au facut cu mana. Dupa ce a plecat, cei doi s-au apucat de pregatit sala in care era data petrecerea. O sala eleganta, spatioasa si luminata. Aiden privea sala pe jumatate pregatita. Pe sus mai trebuiau de agatat niste ghirlande cu flori. Amy pur si simplu era innebunita dupa flori, nu exista petrecere la care la lipseasca florile colorate. Angel se ridica pentru a o pune pe ultima, in timp ce Aiden o privea amuzat. Era scunda si nu putea ajunge. Asa ca se chinuia pe varfuri. Din cauza neatentiei se dezechilibra si cazu. In acel moment barbatul nu mai zambea. Repede se napusti ca sa o prinda. Cand o simti in bratele sale, in siguranta o stranse la piept si-i saruta fruntea.

-M-am speriat! Mi s-a oprit inima in loc. Ma bucur extrem de mult ca nu ai patit nimic. Nu stiu daca mi...

Fata ii astupa gura cu un sarut. La cat era de stresat Aiden ar fi explodat. Iar ea stia ca doar atingerile sale il vor calma. Sperietura trasa, se vedea pe fata lui. 

-Acum, pune-ma jos si hai sa terminam pregatirile. Amy trebuie sa aiba cea mai frumoasa petrecere, iar noi ne vom petrece seara linistiti. 

Aiden aproba si s-au pus pe treaba. Erau extrem de ocupati. Insa mereu gaseau unele momente in care sa isi spuna cuvinte frumoase si sa mai fure unul de la altul cate un sarut. Ambii se iubeau intratat de mult, incat orice cuplu i-ar fi putut invidia. Dupa ce au terminat, cei doi s-au indreptat spre camera lor. Aiden nu mai rezista si incepu sa o sarute cu pasiune si dorinta. Angel raspunzand cu aceeasi dorinta, acum nimic nu mai conta. Importanti erau doar ei doi. Brusc Aiden se opri. Se ridica de pe ea si ii inmana un cadou.

-Ce e?

-Deschide-l!

Fata executa imediat. In cutie se afla o rochie, care de acea data era rosie. Luand in considerare ca celelalte doua erau negre. O privi, iar ochii ii straluceau. Era cel mai frumos cadou. Avea insa o mica confuzei.

-De ce tocmai rosu?

-Fiindca te iubesc. Iar rosu e culoarea dragostei. 

Angel zambi multumita. Rochia era de-a dreptul superba, iar ea era incantata. Telefonul lui Aiden suna. Dupa ce vorbi se intoarse spre fata, care admira rochia. 

-Amy a ajuns. Acum e jos. A spus ca in maxim jumatate de ora toti vor ajunge. 

Ea incuviinta si porni spre baie sa se schimbe, in timp ce Aiden ramase in camera. Desi au scapat de toate intimitatile, Angel se rusina. Aiden pe de alta parte era fericit ca fu primul din toate punctele de vedere in viata ei. Insa faptul ca si-a lasat inocenta pe mainile lui, il facea cel mai implinit, iar acel ingeras nu inceta sa-l uimeasca pe zi ce trece. In timp ce fata isi lua pe ea rochia, Aiden imbraca ultimul articol vestimentar. Un sacou.

Pe cand Angel se chinuia sa isi incheie fermoarul

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Pe cand Angel se chinuia sa isi incheie fermoarul. Asa ca intr-un sfarsit il chema pe Aiden, care intra fara nici o retinere. Ii mangaie spatele si ii plasa un sarut pe gat. Desi fetei ii placea trebuiau sa plece.

-Fermoarul.

In acel moment barbatul parca se trezi din visare. Ii trase fermoarul si ii mai saruta odata buzele. O apuca de talie si o lipi de el. Cei doi trebuiau sa-l ia pe Luke ca mai apoi sa coboare la petrecere. Cand au intrat in camera lui au ramas placut surprinsi. Micutul era imbracat la patru ace, iar freza era asemanatoare cu cea a lui Aiden. L-au luat de cate o mana si au coborat ca o adevarata familie. Toti si-au indreptat privirile spre ei. Toti ii admirau. Amy zambea fericita cand au coborat. A plecat spre ei si l-a trimis pe Luke sa se joace cu alti copii. In timp ce cei trei s-au indreptat spre alt colt al casei. Angel nu putea sa nu observe zambetul urias de pe chipul prietenei sale.

-De ce radiezi asa?

-V-am spus ca va voi prezenta pe cineva, ei bine a venit clipa.

Pe usa intra un barbat.Amy il imbratisa.

-El e iubitul meu! Nick!

In acel moment Angel intalni aceeasi ochi pe care ii ura. Iar lumea paru ca-i fuge de sub picioare.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum