Hoofdstuk 22

3.2K 183 17
                                    

Vrijdagavond zat ik tegen Chris aan op de bank. "Wat is je plan nou? Je zei dat je het vanavond zou vertellen" Hij knikte. 

"Oké, geef je telefoon" Ik keek hem verbaasd aan en legde mijn telefoon in zijn hand. "Wat ben je van plan? je gaat hem niet bellen toch?" Hij schudde zijn hoofd en legde mijn telefoon naast hem neer. "Jij wilde wachten tot het weekend om weer samen te slapen, en we gaan hem het hele weekend negeren. Zodra hij hier is, wrijven we het in zijn neus dat hij niet degene is die jou heeft" 

Ik glimlachte. "Dat is een geniaal plan, hoe wilde je dat in zijn neus wrijven?"  

Hij haalde zijn schouders op. "Dat zie je dan wel?" Ik haalde mijn schouders op en ging op zijn schoot zitten met mijn gezicht naar zijn gezicht toe. 

"Kom naar boven" Zei ik snel. Hij sloeg zijn armen onder mijn kont terwijl ik mijn armen om zijn nek sloeg. 

~*~

Het was ondertussen zaterdag en vanwege slecht weer was de eerste wedstrijd van het jaar al uitgesteld. Chris bleef bij mij terwijl mijn ouders een weekend naar een of ander congres in Washington waren. 

Ik lag tegen Chris aan op de bank en hij ging met zijn hand langzaam door mijn haren. Ik lag met mijn hoofd tegen zijn borst aan. Chris was helemaal opgezogen in de film die we op hadden gezet. Ik speelde wat spelletjes op zijn telefoon. 

"De deurbel gaat" Zei Chris. "Dat is waarschijnlijk Chuck" Zuchtte ik verveeld, niet in staat om op te staan en naar de deur te lopen om zijn hoofd te zien. 

"Doe dan open" "Ik heb alleen jouw shirt en ondergoed aan" Hij grijnsde. "Dat is het hele punt, ik kom achter je aan, zonder shirt. Dan weet hij vast wel genoeg"

Ik lachte en stond op. "Je bent gemeen" Ik drukte eerst kort een kus op zijn mond. "Ik hou van je" Ik liep naar de deur en opende het. Inderdaad, daar stond Chuck onder een paraplu. "Hailey..." Hij ging met zijn ogen over mijn lichaam. 

"Je reageerde niet op je telefoon" "Sorry ik was druk" Chris kwam achter me staan en legde zijn arm om mijn middel. "Hey" Zei Chris vriendelijk. Ik deed mijn best om Chuck niet recht in zijn gezicht uit te lachen want zijn hoofd was op dit moment prijsloos. 

Zijn mond stond open en hij wist duidelijk niet wat hij moest zeggen. "Kan ik nog iets voor je doen?" Vroeg ik. "Ik wilde alleen kijken hoe het met je enkel ging, aangezien je zo lelijk was gevallen met gym" "Joh, dat is al bijna een week geleden, ik kan wel tegen wat pijn. Maak je geen zorgen, daar hoefde je echt niet helemaal voor hier naartoe te komen" 

Hij knikte en keek ongemakkelijk naar Chris die nog niet van zijn plek was verschoven. "Dan ga ik maar eens, dan zie ik je maandag met gym weer." Ik knikte. "Is goed, tot straks!" 

Ik sloot de deur weer en lachte naar Chris. "Ik denk dat we nu wel van hem af zijn" Hij knikte. "Anders pakken we het gewoon weer zo aan" 

Ik drukte mijn lippen tegen Chris aan. "Ik hou van je" Zei hij. Ik grijnsde. "Hoeveel dan?" Hij drukte zijn lippen tegen me aan en trok me mee in een passievolle zoen. "Hmmm, dan is het goed" Ik sloeg mijn armen om hem heen en glimlachte. "Ik weet niet wat ik zonder je moest" 



Heyyy

sorry voor het korte hoofdstuk, maar het waren een paar lange dagen dus ik heb niet meer zo veel puf om een langer hoofdstuk er van te maken, ik maak het nog wel een keertje goed x

Loveee yaaa alll ♥♥♥

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu