Capitolul 34

17K 955 40
                                    

Cei trei si-au intors privirile spre cel care vorbi. Au ramas blocati. In usa statea Brian. Acesta se indrepta cu pasi fermi spre ei. Toti il priveau cu gurile intre deschise. Barbatul se apropia, iar increderea in el crestea. Desi nu o arata simtea ceva mai mult pentru Amy decat s-ar gandi ea, iar acum era gata sa ii arate asta. Glasul lui Aiden ii scoase pe toti din visare.

-Brian, lasa gluma. Nu am nevoie de umorul tau.

-Nu glumesc, eu chiar sunt gata sa ma insor cu Amy si sa-i ofer un tata copilului.

-Brian!

Tipatul lui Aiden le facu pe cele doua fete sa tresara. Atunci Angel hotari ca e vremea sa vorbeasca. Acum nu mai era vorba numai despre Amy, era in joc viata copilului.

-Aiden! De ce hotarasti tu totul? E in joc viata lui Amy si nu a ta! Opreste-te! Asculta ce are de spus Brian.

Aiden tacu. Stia ca fata are dreptate. Nu era viata lui.

-Acum, Brian, de ce vrei sa te casatoresti cu Amy, care e motivul.

-O iubesc, asta e cel mai bun motiv. Desi ea ma considera un simplu amic, eu m-am indragostit de ea. Iar acum vreau sa o fac sotia mea. Amy esti de acord?

-Da.

Brian o lua in brate si o saruta pe crestet. Desi stia ca ea nu simte acelasi lucru era gata de orice pentru ea. Amy ii zambi. Nu stia cand sau de ce Brian o iubea, insa era sigura ca el nu o va dezamagi niciodata. Cand cei doi s-au desprins din imbratisare, Angel o lua pe Amy de mana si urca cu ea scarile. Acum trebuiau sa vorbeasca numai ele.

Imediat cum au ajuns in camera Amy se aseza pe pat. Angel o privea zambind, in timp ce fata avea lacrimi in ochi.

-Amy, ce e cu tine, de ce plangi?

-Angel, mai mereu familia mea ti-a cauzat lacrimi. Iar in ultima vreme eu am fost cauza lor.

-Nu.

-Te rog, iarta-ma! Dupa ce a aparut Nick in viata mea, am uitat de toti cei care mi-au fost alaturi. Am fost o oarba. Am crezut orbeste in tot ce a spus el. Iar pe tine te-am ignorat. Mi-e rusine. Dupa cate momente am petrecut impreuna eu am crezut un strain. Imi vine sa intru in pamant la cat de tare ma apasa sentimentul de vina. Te-am lovit! Insa cand a venit randul sa fiu lovita, de ce? De ce nu ai lasat sa se intample?

-Amy, de ce sa las sa te loveasca? De ce? Esti prietena mea!

-Nu! Nu merit sa fiu prietena ta!

-Sa nu mai spui asta niciodata! Niciodata!

Angel o stranse intr-o imbratisare calduroasa. Nu mai dorea sa auda nimic. Amy era cea mai buna prietena a ei. Niciodata nu ar fi permis ca cineva sa o raneasca. Acum trebuia sa aiba grija numai si numai de ea si copil. Angel ii sterse lacrimile si o lasa sa se odihneasca.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum