Capitolul 36

17.6K 972 33
                                    

Razele soarelui straluceau mai tare ca de obicei. Iar Angel era mai fericita decat de obicei. Dupa multe asteptari sosi ziua in care implini douazeci de ani. Era in culmea extazului. Insa toata bucuria ii disparu cand vazu cealalta parte a patului, goala. Se astepta ca Aiden sa fie acolo, sa o tina in brate si sa o felicite, insa nu era asa. Parea ca el a uitat complet de ea si ziua ei. Spera insa ca e doar o problema de timp, iar el va aparea.

Dupa ce facu un dus lung si relaxant se schimba intr-o rochita alba, scurta si cobori in bucatarie. Acolo Amy si Luke luau micul dejun. Imediat cum cei doi au vazut-o au luat-o in brate.

-La multi ani, scumpo!

-Mersi!

-La multi ani, mami!

-Multumesc, amice.

Angel se lasa la nivelul copilului si il saruta pe obraz. El zambi si pleca la locul lui, in timp ce Amy o lua pe fata de acolo. Cand au ajuns in living Amy ii puse in brate un buchet de trandafiri. Angel ii admira zambind.

-Sunt de la Aiden, a spus ca ii pare rau ca nu e aici.

-Insa unde e?

-Nu am nici o idee.

Amy pleca, iar Angel privi atent buchetul. Trandafirii rosii o faceau sa se piarda in acea culoare naucitoare. Insa o bucata mica de hartie ii atrase atentia. O lua si incepu sa citeasca:

„Draga mea Angel,

Nu ai idee cat de rau imi pare ca nu sunt alaturi de tine in acest moment. As vrea sa te strang in brate si sa-ti spun un mare si dulce „La multi ani!", insa nu sunt lângă tine. Tu, insa nu plange si nu te supara, fiindca ma voi intoarce curand. Azi petrece ziua asa cum ai visat. Si tine minte eu voi veni repede. Apropo cauta in dulap inca un cadou de la mine. Sper sa-l porti deseara la petrecerea organizata pentru tine. Iti promit ca voi fi acolo sa te vad si sa-ti urez ceea ce nu am putut de dimineata.

Te iubesc, ingerasule"

Angel stranse scrisoarea la piept si sari in sus de bucurie. Stia ca Aiden nu ar putea uita de ziua ei. Puse atent trandafirii intr-o vaza si pleca fericita in camera. Deschise dulapul si incepu sa caute cel de-al doilea cadou. Insa nu gasi nimic si se incrunta. Incepea sa creada ca el si-a batut joc de ea. Pana o vazu pe Amy care avea in mana o cutie mare si citea un biletel. Observa cum incepe sa rada si se indrepta spre ea.

-Ce e atat de amuzant, Amy?

-Te iubesc, ingerasule, sper sa-ti placa cadoul. Nu as fi crezut niciodata ca fratele meu ar putea fi atat de siropos. E nebun dupa tine, nebun.

-Amy!

Angel rosi si lua cutia din mainile sale. Pleca repede de acolo si o deschise. Privi fascinata rochia care i se arata. O rochie rosie, lunga, care se muleaza pe corp. Zambi si dori sa-l sune pe Aiden pentru ai multumi. Insa acesta nu raspunse. Se intrista, insa zambetul ii reaparu cand isi aduse aminte ca il va revedea in acea seara si ii va putea multumi singura. Abia astepta sa-l revada. Singurul lucru pe care nu-l intelegea, dorea sa stie unde a plecat. Insa spera ca totul e bine si nu are nici o problema. Mai adimira un pic rochia si iesi din camera. Pleca spre camera prietenei sale. O gasi vorbind cu Luke. Zambi la imaginea din fata sa. Asa ca se aseza si ea pe o parte a patului si incerca sa intre in discutie. Dupa un timp Angel isi dadu seama ca in acea casa ar trebui sa se de o petrecere, insa nimic nu era amenajat, asa ca o intreba pe Amy ce vor face.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum