Luku: 15

580 76 23
                                    


// Hei te kaikki ihanuudet siellä :) <3 Täytyy sanoa, että mä oon todella innoissani tästä ficistä tällä hetkellä, koska tahdon päästä jo toteuttamaan niitä suunnitelmia mitä mulla on tälle. Ja koko ajan päästään lähemmäksi sitä, että Larry söpöilyt alkaa :3 Odotan niitä innolla ja luultavasti myös te odotatte ;) Päästän teidät nyt lukemaan tätä lukua ja halutessanne, voittekin kertoa mielipiteenne tästä laittamalla kommentteja tulemaan.


Louisin näkökulma

Istuskelin olohuoneen sohvalla peittoon kääriytyneenä ja vilkaisin seinällä tikittävää kelloa, joka alkoi lähestymään jo neljää iltapäivällä. Olin tuonut äsken olohuoneen pöydälle fysiikan kirjani ja odottelin Harrya, sillä aikoisin auttaa häntä tänään fysiikassa. Vaikka en ollutkaan vielä tänään koulussa, koska minulla oli vielä aamulla hieman kuumetta, niin minusta tuntui siltä, että voisin kuitenkin auttaa Harrya. Kyllä minulta voimia tähän löytyisi ja olisin kuitenkin menossa huomenna taas kouluun, sillä en jaksa tätä kotona olemista. Huomenna olisi kuitenkin jo perjantai ja silloin olisi vain pari tuntia koulua, jonka jälkeen alkaisi viikonloppu. Äitini kyllä sanoi, että voin olla huomisenkin kotona, jos haluan, mutta päätin kuitenkin, että menen kouluun, sillä oloni tuskin enään tästä pahenee. Ja näin en jäisi muista ainakaan niin paljon jälkeen.

Huokaisin pienesti ja siirsin katseeni pois kellosta, sillä sitä tuijottelemalla aika ei kuluisi yhtään nopeammin. Minua häiritsi se, että Harry ei ollut vastannut viestiin, jonka olin aamulla hänelle lähettänyt. Kerroin siinä, että voisin auttaa häntä fysiikan kanssa sen jälkeen, kun hän pääsisi koulusta. Sillä se oli tavanomainen aikamme, jolloin tulimme kotiini ja syvennyimme edes hetkeksi opiskelemaan. Pääsimme aina torstaisin kolmelta koulusta ja olimme täällä ennen puolta neljää, mutta nyt Harrya ei näkynyt, vaikka kello oli jo melkein neljä. Tulisiko hän ollenkaan vai tulisiko hän vasta myöhemmin? En voinut olla varma siitä kumpi vaihtoehto olisi oikea, sillä Harry ei ollut ilmoittanut itsestään mitään. Voisin vain odottaa ja katsoa ilmaantuisiko hän tänne vai ei.

Otin peiton pois päältäni ja nousin ylös sohvalta, jonka jälkeen lähdin kävelemään keittiötä kohden. Aikoisin tehdä itselleni teetä odotellessani Harrya, jos hän edes aikoisi tulla tänne.

Laitoin vedenkeittimeen vettä, jonka jälkeen laitoin sen päälle ja istahdin alas yhdelle keittiön tuolille odottamaan, että vesi lämpenisi. En millään jaksaisi kävellä olohuoneeseen ja tulla muutaman minuutin päästä takaisin tänne, kun vesi olisi lämmennyt. Niinpä on paljon helpompaa odottaa täällä suoraan se muutama minuutti, jonka jälkeen saan lämpimän teen mukaani olohuoneeseen.

Hetken päästä vedenkeitin päästi pienen äänen ilmoittaen siitä, että vesi olisi nyt lämmennyt. Nousin ylös tuolilta ja kävelin erään kaapin luokse, jossa oli mukeja ja nappasin yhden niistä mukaani. Tämän jälkeen otin muutaman askeleen vedenkeittimen luokse ja nappasin sen vieressä olevan teepussukan, jonka laitoin odottamaan mukiin, jonne kaadoinkin heti perään kuumaa vettä. Nappasin vielä yhdestä laatikosta lusikan, jonka avulla sekoitin teepussukkaa vedessä, jotta siitä liukenisi nopeammin makua veteen.

Lopulta laitoin käytetyn teepussukan roskiin ja laitoin hieman sokeria teeheni, jonka jälkeen lähdin kävelemään muki kädessäni olohuonetta kohden.

Istahdin alas sohvalle ja laitoin peiton päälleni, jonka jälkeen vedin jalkani vasten rintaani. Puhalsin muutaman kerran teetäni, jotta se viilenisi edes hieman siitä mitä se tällä hetkellä oli. Otin aluksi varovasti pienen hörpyn kuumaa teetä, jotta en polttaisi kieltäni siihen. Mutta, kun totesin teen olevan sen verran jäähtynyt, että voisin juoda sitä kunnolla otin siitä isomman huikan.

I just wanna make you smile (Larry Fanfic in Finnish)Where stories live. Discover now