#SÖY 1. Ve 2. Baskı Bitti!!

44.5K 942 53
                                    

Selam arkadaşlar

Sizlere bazı haberler vermek için geldim. Hepinizin çok çok sevineceğini düşündüğüm olaylar oldu.

Siyahın öteki yüzü basıma bugün girdi ve bilin bakalım n'oldu?

RAFLARDA YERİNİ ALMADAN 1. VE 2. BASKI BİTTİ!✌️🐞🙏

Yayınevimizin müdürüyle konuştuk

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Yayınevimizin müdürüyle konuştuk. Ben şaşırınca şaşırdı ve aynen şöyle söyledi.

"Ben size söylemiştim Lale hanım. Siyahın Öteki Yüzü benzersiz bir kurgu"

Ben o kadar mutluyum ki. Bir o kadar da sevinçli. Hikayemizin basıma girmeden birinci baskısının bitmesi anlatılmaz yaşanır. En büyük talep D&R'dan geldi. Araştırıp bizzat yayınevimizden Siyahın Öteki Yüzü'nü istemişler.

Ben bunu sizlere borçluyum. Sizler olmasaydınız #söy olmazdı. Ben olmazdım. Sizlerin desteklerini unutsam da unutmam.

KIŞ MASALI VE SİYAHIN ÖTEKİ YÜZÜ İSİMLİ KİTAPLARIMIZDAN BENİM ALACAĞIM MADDİ GELİR TARAFIMDAN

KİMSESİZ KIZ ÇOÇUKLARININ EĞİTİMİNE BAĞIŞLANMIŞTIR.

BU KONUDA BANA EN BÜYÜK YARDIMI YAYINEVİMİZ,  CAN DOSTUM BURCU'M VE ÇOK SEVDİĞİM ARKADAŞIM ZEHRA'M YAPMIŞTIR.

ZEHRA BİZZAT BU KONUYA EL ATIP TEKER TEKER ARAŞTIRDI. KIZLARIMIZIN ADI, SOYADI, OKUDUKLARI OKUL DAHA BİR ÇOK ŞEYLE YAKINDAN İLGİLENDİ. KIZLARIMIZIN RESİMLERİNE KADAR BANA ATTI. ONA BURADAN VERDİĞİ EMEK İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.


Ben yine bir şey yapmıyorum. Ben yazdığım kitaba hislerimi döktüm. Görmek isteyip göremediklerimizi yazdım. Bana karşılık olarak sizlerden aldığım yorumlar yetiyor. Yoğunluğumdan dolayı dönemiyorum ama okumadığım tek yorum asla olmadı olmayacakta. Beni hoş gördüğünüz için "okuduğunu biliyoruz rahat ol" dediğiniz için çok ama çok teşekkür ederim. Sizlerin yorumları dünyalara bedel. Belki size garip geliyordur ama benim için öyle.

Yayınevimiz çok yoğun çünkü şu an 3. baskıya hazırlanılıyor. Eğer hikayemize bir an önce kavuşmak istiyorsanız satılacağı yerleri sizlere haber vermek istiyorum.

"D&R "

"Kitapyurdu"

"Prefiks"

"İdefiks"

"Kitapsihirbazı"

"Hepsiburada"

Artı sormak istediklerinizi facebook üzerinden agapiyayınları na iletebilirsiniz. Yayınevimizin instagram sayfasında kitabımız hakkında duyuru da yapılacaktır.

Kapağı sizlerle birlikte seçtik. Tekrar tekrar emek veren herkese sonsuz teşekkürler. Kitabımız biliyorsunuz iki cilt halinde çıkacak. İlk cilt:

"KALBİNDEN ÖPMEK"

Olarak çıkıyor. Bunu da sizlerle birlikte seçtik. Facebook ve twitterda kurduğumuz gruplardaki arkadaşlarım. Benimle birlikte hatta benden daha çok, gece gündüz demeden kapak ve kitap ismi için çalıştınız.Unutamayacağım kadar güzel günler geçirdim. Şarkılar türküler fıkralarla dolu samimi sohbetlerimiz oldu. 🙏❤️💜🐞 Ne diyebilirim ki. Kendimi çok şanslı hissediyorum. Sonsuz teşekkürler...



Ben okuduğunuz için hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Allah'a emanet olun.

Saygılarımla...

Lale Sarhan

Lale Sarhan

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin