Capitolul 40

14.7K 896 136
                                    

Desi intalnirea dintre Aiden si Angel nu descurse asa cum au planuit, acum barbatul putea spune cu mana pe inima ca a facut cea mai buna alegere. Fericirea si naturaletea, radiau pe chipul iubitei sale pe cand Amber parea fara sclipire in lumina ei. In timp ce privea peste un contract, secretara intra.

-Domnule Hall, o doamna vrea sa va vada.

Atunci in camera intra Amber cu un aer dominant. El isi ridica uimit ochii si ii facu semn secretarei sa plece. Se ridica nervos, si se puse in fata ei.

-Ce cauti in biroul meu.

-Acum ca nu ai timp sa inchei relatia noastra...

-Ce relatie? Ce sa inchei, Amber? Relatia dintre noi s-a incheiat de mult.

-De ce faci asta? De ce esti atat de incapatanat? Negi adevarul. Azi, ti-ai adus logodnica la restaurant. De ce nu vrei sa-ti traiesti viata liber?

-Ajunge! Prezenta ta aici nu ma bucura. Insa daca esti aici, taci si asculta. Tu fugi de adevar, nu eu. Si stii care e adevarul? Tu esti iubita lui Ryan. Iar Angel e iubita mea. A mea! Iar eu sunt logodnicul ei. Si sunt extrem de fericit ca am gasit o persoana ca ea. Asa ca intelege. Iti spun asta ca un prieten.

-Nu esti prietenul meu, Aiden.

-Serios? Fiindca pentru mine nici la rangul de prietena nu ajungi. Acum pleaca! Am o sedinta foarte importanta.

Isi aranja sacoul, si pleca extrem de nemultumit. Lasand astfel femeia cu ochii in soare. Care insa era sigura ca el se minte singur. Dorea sa-l lumineze. Asa ca scopul ei devenea tot mai evident. Trebuia s-o elimine pe Angel din joc pentru a castiga.

Cand termina munca de la birou, trecu sa-l ia pe Luke de la gradinita. Baietelul paru extrem de fericit sa-l vada. Si de ce nu ar fi? E tatal lui pana la urma. Il lua in brate si ii saruta fruntea. Copilul isi lua la revedere de la educatoare si copii, apoi isi lua tatal de mana si iesi. Acum Aiden isi aduse aminte de ziua in care Angel veni sa-l ia. Cum s-a prezentat drept Angel Hall. Acum avea sa primeasca cu adevarat acest nume. Zambi la gandul ca in cel mai scurt timp ea va deveni sotia lui. Numai acest gand il facea sa se simta in al 9-lea cer de fericire.

Il aseza pe Luke pe scaunul din fata, iar el se aseza pe scaunul soferului. Desi dorea sa ajunga mai repede acasa, prezenta lui Amber acolo il facea sa-si doreasca alt ceva. Insa ajuns acasa fericirea lui nu avea limite. Baietelul fugi fericit in bratele mamei sale, in timp ce Angel il ridica de la sol invartindul. Aiden le zambi. Isi saruta scurt iubita si o lua gentil de talie. Au intrat fericiti in casa. In timp ce Angel pleca sa-i faca micutului o gustare, barbatul pleca sa-si schimbe hainele. Cand intra in camera doua maini l-au cuprins pe la spate. Imediat el le indeparta. Privi si observa ca in spatele lui se afla Amber.

-Tu? Ce cauti aici?

-Vreau sa-ti spun adevarul despre relatia ta cu Angel.

-Ce prostii vorbesti?

-Vorbesc prostii? Vrei sa spui ca tu chiar iubesti acea pustoaica? Vrei sa cred ca aveti si relatii fizice?

Amber incepu sa-si treaca degetele peste pieptul expus al barbatului.

-Negi faptul ca nu ai putut sa ma uiti?

In acel moment ii apuca brutal mana si o indeparta.

-Ai innebunit, Amber. Ai innebunit complet. Asculta atent! Relatia mea cu Angel nu te priveste!

Ea isi trecu mana peste obrazul lui, insa el o respinse.

-Ascunzi adevarul care este evident, Aiden.

-Vino-ti in fire, Amber!

-Nu! Inca te iubesc si stiu ca si tu ma iubesti. Adu-ti aminte de noptile pe care le petreceam impreuna. Eram fericiti. Daca esti suparat pe faptul ca am renuntat la copil, putem reface tot. Dar nu-ti ascunde sentimentele fata de mine. Recunosc, am gresit. Insa te-ai schimbat pentru o pustoaica limitata...

-Taci!

Desi nu dadea in femei, acum ar fi facut o exceptie. Ea si-o cerea cu ardoare.

-Tine-ti gura! Nu mai scoate o vorba! Ai inteles? Eu mi-am gasit dragostea adevarata. Si o iubesc numai si numai pe Angel! S-a inteles? Iar tu esti un nimeni! Nimeni! Reprezinti o pata urata a trecutului, pe care am uitat-o datorita ei. Acum pleca!

-Vei regreta.

Cu acele cuvinte pleca nervoasa si speriata. Aiden isi trecu agitat mana prin par si se intinse pe pat. Se ridica cand il vazu pe Luke care venea in graba.

-Tati, unde e mami?

-Aici sunt.

In acel moment Angel aparu in tocul usii. Ii zambi baietelului care o apuca gentil de mana si o ajuta sa se aseze pe pat. Fata il privi intrebatoare pe Aiden, care insa nu avea nici o idee.

-Mami, vreau sa te rog ceva.

-Desigur, care e problema. Spune-mi, iar eu iti voi indeplini dorinta.

-Mami, vreau in frate sau o surioara.

In acel moment Angel ramase uimita, la fel si Aiden care privea zambitor scena. Astepta cu nerabdare raspunsul ei.

-Luke...

-Ai spus ca-mi indeplinesti orice dorinta.

-Stii ceva Luke are dreptate. Si eu as vrea o mica printesa.

-Aiden, esti culmea. Luke, ne vom gandi.

Baietelul pleca fericit in timp ce Aiden o trase in bratele sale. Incepu sa o sarute tandru pe buze. Ii dadu jos tricoul si isi muta saruturile pe gat.

-Aiden, te rog... Accept. Ii vom face o surioara lui Luke, insa la noapte. Multumit?

-Foarte.

Barbatul ii mai plasa un sarut pe buze si iesi fericit din camera.

Nici nu observa cand timpul zbura si se facu aproape ora culcarii. Dupa ce il adormi pe Luke pleca sa vorbeasca cu Ryan. Desi o ura pe Amber, Ryan ii era ca un frate. Au discutat despre multe, iar printre ele se numara nunta lui cu Angel. Care era programata intr-o saptamana. Exact cand se intorceau Brian si Amy din luna de miere. Cand au terminat de vorbit barbatul se indrepta spre bucatarie unde dori sa bea un pahar cu apa. Auzi niste pasi si se intoarse. In fata lui statea Amber cu halatul descheiat si-l privea.

-Ce cauti aici?

-Nu am putut sa dorm. Am dorit sa-mi cer scuze pentru ce ti-am spus. Eu am gresit. Sper sa pastram totul intre noi? Bine?

-Va fi secretul nostru.

In acel moment Amber il imbratisa strans, apoi ii plasa un sărut lung pe obraz, privind cu coada ochiului expresia socata a lui Angel, care trecea pe acolo. Fata mai ca izbucni in plans si pleca rapid de acolo. Auzi doar ultima parte a conversatiei, iar asta o facea sa creada ce e mai rau. Nu ar fi dorit sa creada nici in ruptul capului ca Aiden ar putea sa o insele inaintea nuntii cu Amber. Spera ca e o neantelegere. Iar cand va intra in camera ii va explica tot. Cand intra il privi serioasa.

-Unde ai fost?

-Am fost cu Ryan.

Cu aceste cuvinte se aseza in pat cu scuza ca e obosit. Angel iesi trista din camera si intra in cea a lui Luke. Mangaie copilul si se culca langa el. Nu dorea sa doarma cu Aiden cand stia ca o minte in asemenea hal.

N/A: De aici oficial mai sunt 5 capitole si ne luăm adio de la carte.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum