Capitolul 42

13.9K 856 74
                                    

Cu inima cat un purice si plina de emotii intra in camera lui Amber. O gasi privind niste fotografii. Cand o vazu intrand afisa cel mai fals zambet si o invita sa ia loc langa ea. Fata se conforma si arunca o privire asupra unei fotografii.

-Angel, ma bucur ca ai venit. De fapt, trebuie sa aleg una dintre fotografii. Ma ajuti?

-Arati bine in orice fotografie.

-Nici gand. Nu arat bine in toate, de exemplu asta.

Spuse si afisa pe ecran o alta fotografie. Desi in alte imprejurari Angel ar fi preferat sa stea si sa le priveasca, acum dorea sa auda raspunsul dupa care tanjea.

-Ai fost in atatea locuri. Ai castigat celebritate. Insa nu te-ai gandit sa te casatoresti?

-De fapt la asta m-am gandit in ultimele zile.

-Adica vei accepta daca Ryan iti va propune? Adica ce ii lipseste? Are o afacere, arata bine.

-Da, e foarte dragut. Fata care se va casatori cu el va fi norocoasa. Dar ma intreb de ce ma aflu la intersectie.

-Intersectie? Ce vrei sa spui?

-De cand am venit aici si l-am reantalnit pe Aiden parca totul s-a schimbat.

In timp ce vorbea rasfoia fotografiile. Pana ajunse la una in care se saruta cu Aiden. Arunca o privire scurta si zambi in coltul gurii cand vazu expresia crispata a fetei. Angel abia isi abtinea lacrimile. Abia atunci Amber intelese ca planul ii reusi. Se prefacu uimita.

-La naiba! Cum ajuns aici? Imi pare rau! Nu ar fi trebuit sa vezi aceasta fotografie.

-Deci tu si Aiden...

-Nu, acum nu e nimic intre mine si el.

-Asta e secretul pe care ati promis sa-l pastrati?

-Da... Insa de unde stii?

-Deci tu esti mama lui Luke. La naiba! Ce se intampla aici? Amber, care e adevarul?

Imediat ea intoarse fata pentru a nu o privi. Desi putea spune minciuna peste mincuna, nu le putea spune privind persoana in ochi. Se ridica de pe pat si incepu sa se plimbe prin camera, in timp ce Angel abia isi putea abtine lacrimile.

-Stiu ca Aiden inca ma iubeste. Insa nu vrea sa te raneasca. Stii i-am explict ce s-a intamplat atunci cand l-am parasit pe Luke. De fapt il iubesc enorm. Parintii mei aveau datorii, asa ca am fost nevoita sa comit acea fapta grava. Si stii ce ne-am dat seama? Eu si Aiden am constientizat ca nu ne-am putut uita in toti acesti ani. Insa nu am suporta sa te vedem nefericita. Asa ca am decis sa pastram asta intre noi doi.

In acel moment lacrimile au inceput sa-i ude obrajii. Atunci femeia se prefacu afectata si isi acoperi fata cu mainile pentru a nu fi vazuta. Angel se apropie de ea.

-Amber, nu te ingrijora. Asta ramane intre noi doua. Nu ii voi spune lui Aiden. Niciodata.

Cu aceste cuvinte pleca. Avea inima franta. Pentru prima data in atatia ani simtea ca vrea sa moara. Dorea sa dispara. Fugi plangand la ea in camera.

In acelasi timp Amber era extrem de fericita. Simtea ca acea clipa in care va fi din nou impreuna cu Aiden se apropie. Acum trebuia sa o elimine definitiv si isi va relua locul in familia Hall.

Insa Angel incuie usa camerei si incepu sa planga in surdina. Nu dorea ca cineva sa o auda. Nu avea nevoie de mila nimanui. Acum nu mai stia ce se intampla cu ea. Mintea ii zicea sa plece, insa inima o tinea acolo. Il iubea prea mult. Nu intelegea nimic. De la o viata de vis, totul incepea sa se darame. Povestea frumoasa de dragoste pe care o trai fu doar o poveste. Iar ea fu papusa lui Aiden. Dupa cele intamplate intelese ca nu intodeauna printesa ramane cu printul sau. Acum simtea asta pe propria piele. Trebuia sa se astepte ca povestea sa se termine. Iar cand s-a terminat ar fi dat orice sa mai traiasca acele clipe alaturi de el. Insa stia ca el apartine altei femei.

Pe cand gandul lui Aiden zbura numai la ingerul sau. La faptul ca era extrem de abatuta. Ar fi vrut sa stie ce se intampla in mintea ei. Zambi cand isi aduse aminte de promisiunea facuta lui Luke. Dorea extrem de mult sa aiba un copil cu ea. Insa de acea data visa la o fata. O mica printesa, care e numai a lui. Fericirea ii lumina chipul. Stia ca dupa nunta ea va fi in totalitate a lui. Privi spre ceas si observa ca e timpul sa-l ia pe Luke de la gradinita. Era ultima lui zi, apoi il va lasa acasa, pana dupa nunta. Asa ca va avea sansa sa se odihneasca destul.

Cert era pentru ambii ca dupa aparitia lui Amber in viata lor, totul s-a schimbat in rau. Poate intr-un moment ambii si-ar fi dorit sa discute, sa afle ce si pe cine macina de atata timp. Poate daca Aiden i-ar fi spus adevarul Angel nu ar mai fi suferit sau poate ea ar fi trebuit sa-l intrebe pe el. Insa nici unul nu avea de gand sa recunoasca ceva. Ambii credeau ca totul va veni de la sine. Fara sa stie insa, ca ambii stiau lucruri total paralele. Pe cand el o iubea mai mult decat propria viata, ea era influentata de niste minciuni nenorocite, care o faceau sa sufere. Pe cand Angel dorea sa gaseasca o metoda prin care sa ii ofere lui Amber toate drepturile sale, Aiden nu considera acea femeie nici macar o prietena. Si astfel ambii creau o antiteza, care creea extrem de mult rau. Iar cauza era o femeie vicleana si marsava. O femeie care dorea sa imprastie venin si rautate. Cea care dorea sa elimine orice i-ar sta in calea planului sau. Planul fiind bine construit. Iar telul fiind Aiden. Acum astepta doar ocazia sa o elimine definitiv pe Angel. Pe cand cei doi nici nu si-ar fi putut inchipui ce le pregateste destinul. Poate daca ar fi gasit niste momente sa vorbeasca, ar fi evitat toata aceasta sarada. Insa acum trebuiau sa demonstreze ca iubirea lor e mai puternica decat orice arma.

Îngerul meuUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum