uhm....

2.6K 80 50
                                    

hey allemaal

Ik ben zo druk met school bezig niet normaal. Ik zit nu in mijn zwaarste jaar en het probleem is dus dat het me nu allemaal dus even te veel werd, daardoor heb ik een tijdje wat minder gepubliceerd..

Zelf vond ik dat ook heel vervelend want het liefste zou ik de hele dag schrijven

Nu zit ik al de hele dag naar dit scherm te staren tussen het leren door om op een goed nieuw hoofdstuk te komen. Nu is het probleem dus dat ik het echt niet meer weet. Ik zit vast. 

Misschien kunnen jullie mij helpen om nog voor mijn vakantie wat inspiratie te geven. Waarschijnlijk als ik iets lees dat ik dan op een ideetje kom om op verder te gaan :) Ik ben namelijk al mijn ideeën door alle stress echt kwijt. 

Nu hoop ik niet op reacties zo van alles was een droom en ze wordt wakker in het vakantiehuisje naast Chris.... gaat niet gebeuren... sorry 

ook snap ik dat sommige Hailey en David shippen maar als je zegt: Hailey en David zien dat ze smoor zijn op elkaar en Kelsie laat hij vallen.... ook niet... in ieder geval niet zo...

Wel kan je een concreter plan schrijven, zoals een aantal gebeurtenissen die David en Hailey samen zouden kunnen brengen. Dat kan wel. 

Hopelijk snappen jullie waar ik heen wil gaan met dit berichtje. 

Ik heb trouwens Depression (een ander boek) wel wat verder want daar heb ik wel wat ideeën voor. Dus die kunnen jullie in de tussentijd lezen als je dat nog niet doet ;)

Het spijt me voor de langzame updates, school en prive werden me allemaal serieus te veel en ik wist echt niet meer of ik het allemaal trok en lag het liefste in mijn bed en niks doen, maar nu ik bijna op het einde ben van het jaar zie ik weer een lichtpuntje aan de horizon haha

Ik ben benieuwd naar jullie ideeën. want  ik wil voorlopig echt niet stoppen dat is het probleem niet! maak je geen zorgen! Ik heb alleen wat hulp nodig ;)

Ik kies niet één idee. Kan goed dat ik een combi maak of dat ik vanuit een hoop andere ideeën op een eigen uniek idee kom ;) 

Niks is te gek... als het maar realistisch blijft 

LOVEEE YAA ALLL

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu