Hoofdstuk 35

3K 145 27
                                    

"Hailey, wie kan je nu in vredesnaam berichtjes aan het sturen zijn? We zijn allemaal hier?" David keek me met een opgetrokken wenkbrauwen aan

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Hailey, wie kan je nu in vredesnaam berichtjes aan het sturen zijn? We zijn allemaal hier?" David keek me met een opgetrokken wenkbrauwen aan. "Ik heb vrienden buiten jullie" Zei ik semi-beledigd. Hij rolde zijn ogen. "Chuck?" Ik schudde mijn hoofd. 

"Andere mensen, die jij niet kent' "Van haar studentenfeestjes" Zei Kelsie. Ik glimlachte. "Je bent toch gegaan, wie heb je zover gekregen om mee te gaan?" "Niemand, ik ging alleen, ik vermaakte me toch wel" Ik wiebelde met mijn wenkbrauw en focuste me weer op mijn telefoon. 

"Hoe heet hij nu weer?" "Op dit moment Laurens" Judith lachte. "Hailey is terug" David schudde zijn hoofd. "Je kan niet zomaar zo verder gaan" "Ik ga niet zo verder, als je het over Chris hebt. Ik hou altijd van hem maar aangezien een terugkomen van de dood alleen bij jezus is gebeurd, ga ik verder met mijn leven als je het niet erg vind. Ik denk echt nog wel aan Chris" 

David rolde met zijn ogen. "Je moet het zelf weten"  

Zijn moeder kwam de woonkamer binnen. "Gezellig dat jullie er zijn, blijven jullie allemaal eten?" Ik schudde mijn hoofd. "Ik ga nu eigenlijk" Ik stond op en liet mezelf uit. 

David deed de afgelopen twee weken al zo. Ik liep de straat uit en ging naar het studentenhuis. Het zag er beter uit zonder dronken mensen op het gras. Ik liep naar de deur en klopte een keer. Een jongen die ik al meerdere keren had gezien wees me direct de kamer van Laurens. 

"Hey" Hij sloot zijn laptop en draaide om in zijn bureaustoel. "Stoor ik" Hij schudde zijn hoofd. "Ik moet nu eigenlijk studeren maar ik heb geen zin dus ik hoopte op een beetje afleiding" "Hailey, gebruik je me nou voor afleiding" Hij grijnsde breed naar me. 

"Misschien, heb je daar problemen mee?" Hij schudde zijn hoofd en liep naar me toe. "Bij jou niet" Ik lachte. "Bij mij niet?" Hij gaf kleine kusjes in mijn nek. "Omdat ik je mooi vindt" 

Ik glimlachte en ging met mijn handen door zijn warrige haren. Ze waren nog vochtig, van een douche waarschijnlijk want hij rook ook verschrikkelijk lekker. 

~*~

"Hailey" Ik keek hem aan in zijn blauwe ogen terwijl ik in zijn gespierde armen lag. "Ik wil je een keer mee uit nemen op een echte date" Ik trok mijn wenkbrauw op. "Je wil wat?" "We hebben nu 8 weken achter elkaar het hele weekend praktisch doorgebracht. Ga zaterdag mee uiteten" "Ik kan niet" 

"Normaal kan je iedere zaterdag wel naar onze feesten" "Ik moet vanaf dit weekend leren, dat heb ik mezelf afgesproken. Ik heb over twee weken eindexamen, dus ik moet hard leren wil ik volgend jaar gaan studeren"

"Je zit nog in je senior jaar?" Ik knikte. "Dat heb je nooit verteld" "Nooit gevraagd" Hij knikte. "Wat ga je studeren?" "Ik twijfel, rechten of mode. Beiden zijn leuk maar ieder heeft zijn voordelen of nadelen. Ik heb me gewoon bij beide ingeschreven in de hoop dat school een keuze voor me maakt" Hij lachte. 

"Wat studeer jij dan?" "Economie" Ik knikte "Slimme jongen" "Wat dacht jij dat het enige wat ik doe in de week is feesten en tijd met jou doorbrengen" "Ongeveer" Hij rolde zijn ogen. "Nee, ik leer wel gewoon" 

"Dat is gemeen" "Ga met me uit en ik help je met leren" Ik beet op mijn lip. "Kom op, ik heb ook eindexamen gedaan, ik help je" "Het is meer dat ik niet weet of dat juist afloopt" "Hailey, het wordt tijd voor die date want je hebt een verkeerd beeld van me. Ik studeer economie en ik studeer als ik moet studeren dus als ik zeg dat we gaan studeren gaan we studeren."

"Ja baas" 

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu