Yazar'dan

22.1K 750 69
                                    



Deli dolu, hüzünlü, eğlenceli, umutlu, umutsuz, duygusal, heyecanlı, korkutucu ve daha bir sürü duyguyu içerisinde yaşadığımız otuz bir adet bölümü kısasıyla uzunuyla geride bıraktık. 

Ben hala yolun çok başında olduğumu düşünsem de günden güne arttık, bir avuç insandan binlerce Takıntılı olduk. Size Takıntılı ismini verdiğim gibi hayatımda da kocaman bir yer ayırdım. Kitap konusunda sizin fikirleriniz hep en önde geldi; yeri geldiğinde beni güldürmeyi siz başardınız, yazma konusunda başarısız olduğumu düşündüğüm zamanlarda hiç haberiniz olmasa da siz mesaj ve yorumlarınızla beni tekrar kitabıma bağladınız. Elimden geldiğince kitabım hakkındaki düşüncelerinizi yorumlarınızdan koparıp öğrenmeye çalıştım ve yine elimden geldiğince mesajlarınızı cevapladım fakat şöyle bir sorunumuz var ki sayı arttıkça mesajlar, mesajlar arttıkça da cevaplayamadığım soruların sayısı yükseliyor. Ben buraya kadar benim yanımda olan okuyucularıma çok teşekkür ediyor ve onlarla bir etkinlik gerçekleştirmek istiyorum çünkü sayı artmaya devam ettikçe aralarından sizi, eski okuyucularımı bulmak da o kadar zor olacak. 

Bu etkinliği öylesine oluşturmadım veya bu yazıyı öylesine yazmadım. Bugün rastgele bir gün de değil: 11 Temmuz 2016.

TAKINTI BİR YAŞINDA!

Koca bir yılı hikayemde kalıcı olan, olmayan, karakter ve okuyucularla devirdik. Hala tastamam değilim, bir sürü eksiğim var ve siz benim için bu yüzden özelsiniz; en acemi, en tecrübesiz yazılarımı bile okuyup buralara kadar geldiniz ve beni de buralara getiren sizsiniz. Bundan sonra kitabıma dahil olan okuyucular da benim için özel olacak çünkü aramıza sonradan dahil olmalarına rağmen onların da kitabımı sizin kadar sevip sahipleneceklerine eminim. Ama sanırım onlar gelmeden bizim bir şeyler paylaşmaya, daha yakın olmaya hakkımız var.

Bildiğiniz gibi hikaye için açılan gruplar var ve belki de onlara üyesiniz. Bu grup olaylarına bir de ben el atmak istedim. Sizle birebir konuşmak, öneri ve görüşlerinizi okumak ve eleştirilerinizi bilmek istiyorum. Size yazar ve diğer Takıntılılarla tanışma imkânı sunuyorum! Ben merak ettiklerimi sorsam siz cevaplasanız, siz merak ettiklerinizi sorsanız ve ben cevaplasam nasıl olur? Birçok Takıntılı'nın bir arada olduğu ortak bir sohbet alanından daha eğlenceli ne olabilir? Bana göre çok samimi ve keyifli bir ortam olacak, bütün okuyucularımı beklerim. Kimse çekinip utangaçlık etmesin, bence iyi dostluklar edineceksiniz.

Wp grubumuza telefon numarası konusunda endişelendiğim için katılım yapamamıştım, ben de bunun üzerine ben ve benim gibi endişe duyanlar için telefon numarası gerektirmeyen bir uygulama seçtim. Sanırım İnstagram bu konuda işimizi görecek. Hem gruplarda üye sayısı kısıtlaması var, bu da dengeyi korur. Kendi İnstagram hesabıma yalnızca bugün ve yarın içinde mesaj atıp gruplara katılmak istediğini belirtenleri gruba alacağım. Bu iki gün içerisinde İnstagram hesabıma mesaj atamayanlar etkinliğe katılamayacaktır. Bu nedenle arkadaşlarınızı yoruma etiketleyip onların da haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

Birden fazla grup olursa her grubu farklı saatlerde kuracağım, gerekli ilgiyi gösterebilmek için. Mesajlarınızı da içinde bulunacağınız grubun ne zaman kurulacağı hakkında bilgi vererek cevaplayacağım. Kalıcı bir grup olmayacak, dolu dolu vakit geçirdikten sonra grubu kapatacağız. Bu yazıyı geç görenler de üzülmesin, etkinliğin işleyişinden memmun kalırsam tekrarlayacağıma emin olabilirsiniz.

Diyecek başka bir şeyim yok; en hatalı, en basit düzeyde bölümleri bu bir yıl içerisinde geride bırakarak eskisinden daha başarılı bir haldeyim, kendimi geliştirmeye devam edeceğim ve o yıllarda da yanımda olmanızı umuyorum. 

Dilerim, TAKINTI'nın her yıl dönümünde benim yanımda olursunuz; dilerim, beraber daha başka başarılara da ortak oluruz.

Yeni bölümde görüşmek üzere.

TAKINTIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin