9.

3.6K 168 44
                                    

Pov Quincy

'NICOLE SCHIET EENS OP!' 'JAA IK MOET NOG EVEN MIJN HAAR DOEN' Roept ze van boven terug. Ik ben echt zenuwachtig. Vandaag ga ik Shawn ontmoeten, en nog zo'n ene Jack. Nicole was best opgewonden toen ze hoorde dat we ze gingen ontmoeten. Maar ze slooft zich wel heel erg uit met make-up. Ik heb gewoon een normaal setje. Maar Nicole wil er echt perfect uit zien. Idk waarom. Het lijkt wel of ze die Jack kent. 'NICOLE IK GA ZONDER JOU HOOR' en toen ik dat zei stormde Nicole de trap af. 'Ik ben klaar' zegt ze met een glimlach. Ik grinnik en we lopen samen de deur uit. We hebben afgesproken bij een speeltuintje.

Na een tijdje lang gepraat te hebben zijn we er. Shawn en Jack zijn er blijkbaar nog niet. Ik neem plaats op de schommel en Nicole komt naast me zitten. Na 5 minuten wachten zijn ze er nog niet. 'Quincy, waar blijven ze nou?' zeurt Nicole. 'Als ik dat kon weten...' Ik zucht. Net op dat moment komt er een jongen aan lopen. mijn ogen vinden die van hem. Dat is Shawn, Sowieso. Hij is echt schattig. 'Hoi' zeg ik verlegen. Nicole staat op en loopt naar Shawn toe.
'Waar is jack?' zegt ze dreigend. Shawn zwijgt. 'Ik zweer het je ik ga je slaan met mijn botersok!' ik grinnik. 'Jack komt er zo aan' zegt shawn lachend. hij komt naast me zitten. 'Je bent nog mooier in het echt.' zegt hij. Ik bloos. Deze jongen is echt geweldig.

Messages ❥ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu