Açıklama

23.7K 768 55
                                    


Şimdi canlarım bir küçük açıklama yapmamızın vakti geldi :)

1. Öncelikleee, Sokak Dövüşünün finaline birkaç bölüm kaldı ama yazmak için kafamı toplamam gerekiyor takdir edersiniz ki. O kadar yazdıktan sonra saçma sapan bir şey yazmamı siz de istemezsiniz değil mi? Bu yüzden biraz daha bekleyeceğiz muhtemelen. Zaten gelince bildirim alacaksınız.

2. Sokak Dövüşü bitince 2.kitap gelecek. Aklımda daha bir sürü olay var bu karakterler için :) Hemen mi gelir arada başka yazılara odaklanır mıyım bilmiyorum. Mümkün olursa Turunçgile odaklanacağım.

3. Turunçgil'e gelirsek; onun hikayesini kafamda çok kurdum yazmak istediklerim var. Ama başta da belirtmiştim arada eserse yb gelecek onun haricinde Sokak Dövüşünden sonra yazacağım. Orada başlangıç olarak dursun istedim sadece diye. Ben unutmayım, ilgisini çekenler de eklesin kütüphaneye amaç buydu. Hala da bunlar geçerli. Yine ancak arada eserse yb yazacağım henüz ona odaklı değiliz.

4. wattys2016 ya katılmak için hikayeye etiketleri yapıştırdım ama başka bir şey lazım mı bilmiyorum jsafjaf bilen varsa beni de aydınlatsın :D



Bunlar dışında, biliyorum yb istiyorsunuz sürekli çok haklısınız ve isteğiniz çok hoşuma gidiyor :D Ama sakin sakin konuşalım ben de makine değilim yazmam için belli bir moda kafa sakinliğine ihtiyacım oluyor. Anlayış diliyorum sizden.

Veeee tüm okurlarıma ve özellikle profilden takip edenlere çok teşekkür ediyorum beni kalpten sevindiriyorsunuz hakikaten. İlginiz için inanılmaz minnettar hissediyorum. Güzel yorumlarınız pozitif enerjiniz harika :)

***bu not hem profilimde hem kitapta duracak sorunuz, görüşünüz varsa yorum atabilirsiniz :)

Sokak DövüşüHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin