18.

2.6K 129 45
                                    

Pov Quincy

Het is alweer een week geleden sinds Jack me heeft geslagen. Helaas heeft Nicole nog steeds een crush op hem. Maar goed, vandaag ga ik met Shawn naar de stad. Hij wou me iets vragen. Maar ik heb echt geen idee wat. Ik stap mijn bed uit en loop naar de badkamer. Ik neem snel een douche en poets mijn tanden. Daarna loop ik weer mijn kamer in en kleed me aan.

Nadat ik mijn schoenen heb aangedaan pak ik mijn sleutels van mijn bureau af en loop naar beneden

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Nadat ik mijn schoenen heb aangedaan pak ik mijn sleutels van mijn bureau af en loop naar beneden. Ik wou eerst doei zeggen tegen mijn ouders, Maar die zijn bijna nooit thuis.

Als ik mijn scooter heb geparkeerd zie ik Shawn al staan. Ik zie dat hij mij niet ziet aankomen dus laat ik hem schrikken. Hij maakt spastische bewegingen maar stopt als hij mij ziet. 'Oh hey' zegt Shawn vrolijk. 'Wazzuupp shawnie' 'Kom even mee naar La Place ik wil je iets vragen' Hij trekt me mee naar binnen en we gaan aan een tafeltje zitten. Hij bestelt voor ons allebei een stuk taart en chocolademelk.

Als ik mijn taart bijna op heb pakt Shawn mijn hand vast. 'Lieve Quincy, Ik ken je nu best wel goed en ik vind je echt heel heel leuk. Ik snap het als je nee zegt maar ik moet het gewoon vragen.' Ik kijk Shawn in zijn ogen aan. Gaat hij nou echt?... 'Wil je mijn vriendin zijn?' Ik verslik me in mijn taart. Shawn kijkt me bezorgd aan. Ik slik mijn taart door en kijk Shawn weer aan. 'Ja Shawn. Ik wil heel graag je vriendin zijn' Glimlach ik. Shawn kijkt me blij aan en geeft me een knuffel. 'Ik hou van je Quincy' 'Ik ook van jou Shawnie'

Messages ❥ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu