4 част

329 31 1
                                    

   Когато отлепихме устните си един от друг и се погледнахме... пред мен не беше Джош. Не беше моят сладък Джош. Беше Дерек. Току що целунах Дерек Бертър! И ми хареса. И току що изневерих на Джош. Чувствата бяха смесени и бушуваха в мен. 'Сякаш ще ме убият' помислих си. Чувствах се ужасно, задето Джош не знаеше нищо от това, което се бе случило току що. И когато дойде да ме види неговите устни ще се настанят на мястото, където бяха тези на Дерек. Ще ме погледне, ще ми се усмихне. Аз ще го гледам ужасена. Ще попита случило ли се е нещо, а аз ще излъжа сякаш никога не съм му изневерявала.. Но все пак... Ехоо!? Това беше Дерек Бертър. Само с един поглед можеш да определиш, че никой не може да му устои.
Наблюдавахме се сякаш това , което току що се беше случило беше грешка. Беше ли? Нямах си на идея. Но ако е, то това е най-перфектната грешка в живота ми...
Той забеляза разтревожения ми поглед, затова отмести глава и каза:
-Да продължим по-късно? Трябва ми малко въздух ще се върна след час-каза и без да очаква отговор тръгна към входната врата.
След като забеляза мълчанието ми продължи:
-Става ли?
Най-накрая се осъзнах.
-Да.. разбира се..
И излезе. Останах сама в мини апартамента ми. Седнах на стола за малко, за да осъзная какво се бе случило току що.
Смесени чувства бушуваха. Едни, които си представяха следващата целувка с Дерек. След това ще скъсам с Джош. Ще стана гадже с Дерек. Ще се обичаме. Ще го представя на мама и тя ще го хареса доста. В един спокоен пролетен ден той ще ми предложи романтично. Ще заплача и ще се съглася. Ще се оженим в един летен ден с перфектна температура. След това ще си родим две деца. По-голямото ще е момиче на име Алисън , А по-малкото момче на име Кевин. Един ден неочаквано ще родя още едно дете. Хоп - и още едно и още едно.
Спрях да си представям, защото започна да става гнусно...
А другите си представяха как след малко ще дойде Джош. Няма да се сдържа и ще заплача пред него. Ще му кажа всичко. Той ще каже, че ми прощава, защото ме обича . Аз ще го прегърна. И до тук ще спра всичко с Дерек.

Ти Принадлежиш На Мен 2 - До Луната И ОбратноWhere stories live. Discover now