Κεφάλαιο 62

1.3K 160 12
                                    

Τρέχει στο μπάνιο, ημίγυμνη, για να βαφτεί. Ανοίγει το νεσεσέρ της και ψάχνει το εργαλεία της. Δεν θέλει να βάλει make-up ή οτιδήποτε υπερβολικό, εξάλλου το δέρμα της είναι υπερβολικά άσπρο και δεν μπορούσε να βρει το κατάλληλο!

Οπότε, παίρνει απλά λίγο ρουζ για να ροδίσει τα χλωμά μάγουλά της ενώ ξεκινάει και βάζει μια λεπτή στρώση eye-liner πάνω από τα μάτια της, η οποία παχαίνει προς την άκρη. Βάζει μάσκαρα και μαύρο κραγιόν πριν χτενίσει λίγο τα ίσια και μαύρα της μαλλιά. Χαμογελάει βλέποντας το αποτέλεσμα και πάει ξανά στο δωμάτιό της να ντυθεί.

Φοράει το φόρεμα αλλά δεν μπορεί να το κουμπώσει ολόκληρο. Για αυτό, φωνάζει τον Ντάνιελ. Όταν μπαίνει μέσα, μένει έκπληκτος με το πώς δείχνει η αδερφή του.

Ν- wow Κρύσταλ είσαι υπέροχη! Πού το βρήκες το φόρεμα;

Κ- μου το έδωσε η μαμά του Εντ.

Ν- δείχνεις φανταστική! Τυχερός ο Εντ!

Κ- σε λίγο θα έρθει για αυτό κούμπωσέ μου λίγο το φόρεμα!

Κάνει αυτό που του είπε και μετά την φιλάει στο μάγουλο. Του χαμογελάει γλυκά πριν αυτός της χαρίσει ένα πλατύ χαμόγελο. Αφού φορέσει τις μαύρες πλατφόρμες της και πάρει το μεγάλο, μαύρο πορτοφόλι της στο οποίο έχει βάλει τα κλειδιά της, το κινητό της και κάποια λεφτά, κατεβαίνει στο σαλόνι και τον περιμένει. Ο Νταν πάει δίπλα της και της χαμογελάει ξανά.

Ν- εγώ δεν είχα ποτέ τέτοια εμπειρία οπότε δεν έχω κάποια συμβουλή να-

Κ- έλα κι εσύ!

Ν- τι;! Δεν γίνεται!

Κ- γιατί; Αφού είσαι ίδια ηλικία με εμένα και πας στο ίδιο σχολείο, ασχέτως που είναι το απόγευμα! Έτσι, θα έχεις κι εσύ την εμπειρία!

Ν- δεν έχω συνοδό.

Κ- δεν είναι απαραίτητο. Αλλά όλο και κάποια επίσης δεν θα έχει. Μπορεί να κάνεις μια κοπέλα χαρούμενη με το να εμφανιστείς!

Ν- ναι... αλλά-

Κ- κουστούμι έχεις. Εκείνο που φορούσες όταν δούλευες σε εκείνο το εστιατόριο!

Ν- ναι...

Κ-οπότε..;

Τον κοιτάει έντονα, ανυπόμονη για την απάντησή του. Της χαμογελάει αχνά και ξεφυσάει υποκύπτοντας στα πράσινά της μάτια. Η κοπέλα χαμογελάει διάπλατα και τον αγκαλιάζει ενθουσιασμένη.

Α New Girl In Town... Where stories live. Discover now