Hoofdstuk 44

2.5K 129 5
                                    

"Tijd voor Mexico!"

Ik draaide me vermoeid om in de armen van Laurens. 

"Het is veel te vroeg" "Jij wilde gisteren gewoon naar dat feest. Je kan dadelijk in het vliegtuig weer verder slapen" 

Ik knikte en zuchtte.  

Vandaag zouden we naar Mexico gaan.  

Ik had wel zin in Mexico en een geweldige vakantie samen met Laurens, ik was alleen heel zenuwachtig om de ouders van Laurens te ontmoeten, als ze me niet mochten zat ik als nog drie weken met hen in één hotel.

De ouders en het zusje van Laurens zouden vanuit Florida vliegen, vanuit hun woonplaats. Zij zouden er dus al zijn tegen de tijd dat ons vliegtuig überhaupt vertrok. 

"Kom douchen anders zijn we dadelijk nog te laat" 

Ik liet mijn gedachtes achterwege en sprong bij Laurens in de douche, waste me snel en kleedde me om in wat comfortabele kleding  en na een ontbijtje zaten we bij mijn vader in de auto. Hij zou ons brengen naar het vliegveld voor hij weer ging werken. 

"Ga je vaak naar huis om je ouders te zien?" Vroeg mijn vader

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Ga je vaak naar huis om je ouders te zien?" Vroeg mijn vader. "Nee, meestal alleen in de vakanties, maar soms heb ik direct na de vakantie tentamens dus dan blijf ik niet lang en je bent niet zomaar in Florida" 

Mijn vader knikte en keek via zijn achteruitkijkspiegel naar mij. "Jij komt wel vaker als alleen in de vakanties" "Ik blijf ook gewoon in New York, ik ga alleen op de campus wonen" 

Het was goed te zien dat mijn vader me niet kwijt wilde. 

Mijn moeder was vorige week haar laatste spullen komen halen voordat ze naar LA vertrok. Ze wilde mijn kamer in komen maar ik hoorde mijn vader haar tegenhouden. 

"Ze wil je niet spreken, of zien" "Dat heb jij er zeker ingepraat?"

"Hanna, dat heb je zelf veroorzaakt, jij hebt haar in de steek gelaten" 

Boos verliet mijn moeder het huis weer en eergisteren is ze dan echt naar LA vertrokken. Mijn vader was duidelijk gekwetst en sindsdien vroeg hij meteen wanneer ik weer thuis kwam als ik ging en vroeg hij wel honderd keer of ik hem vaak zou bezoeken als ik op de campus ging wonen. 

Na een langdradig afscheid op het vliegveld was het tijd om in te checken, douane door te gaan en naar de gate te lopen. 

Laurens zat naast me in het vliegtuig. 

"Ik ben benieuwd wat mijn ouder van je vinden" 

"Heb je ooit eerder een vriendin meegenomen?" 

"Nee, niet meegenomen. Ik had een vriendin op de middelbare, voor twee jaar, maar ook zij woonde in het dorp en ze was de dochter van mijn vaders zakenpartner dus ze kende haar al. Sindsdien heb ik nooit echt iets serieus gehad, dus stelde ik nooit iemand voor" 

Ik knikte en legde mijn hoofd op zijn schouder. 

"Ik weet zeker dat het wel goed zal komen en dat iedereen je mag" Ik glimlachte. Hopelijk had hij gelijk... 

~*~

'Hailey?" 

Ik opende mijn ogen en zag dat we onze gordels vast moesten maken want we gingen aan de landing beginnen. Nog maar een klein halfuurtje en dan zou ik zijn ouders zien.

Mijn 1e indruk moest wel goed zijn anders zou het helemaal verpest zijn. 

Een tweede eerste kans krijg je niet. 

Eenmaal de eerste indruk vastgelegd is het lastig die te veranderen dus moest ik zorgen dat de eerste indruk goed was. 

Ik deed mijn haren opnieuw in een knot die er even net wat beter uit zag. 

Laurens glimlachte naar me en pakte mijn hand vast terwijl we door de gate liepen. 

"Alles komt goed" Fluisterde hij. 

Ik glimlachte. 

In de aankomsthal stonden meerdere mensen te wachten. Laurens keek al zoekend om hem heen, op zoek naar zijn familie tot zijn naam werd geroepen. 

Een blonde vrouw, tenger en netjes gekleed stond naast een man met zwarte haren, gekleed in een nette polo met voor hen een klein meisje in een roze jurkje. 

Laurens liep voorop en gaf ze allen een knuffel voor ik iedereen een hand gaf en me voorstelde aan hen. 

"Ik ben Mathilde" De vrouw zag er uiterst netjes uit met haar blonde haren in een nette staart, een witte blouse en een rok waar de blouse net in was gestoken. Aan haar voeten had ze hoge hakken, zo te zien van Louboutin. 

Ze zag er niet alleen netjes uit, ze praatte ook zo. 

"Harold" De man schudde met een stevige hand mijn hand. Hij had zijn haren netjes met gel naar achteren in een relaxte stijl. Onder zijn polo had hij een korte broek aan en nette sneakers eronder. 

Het kleine meisje had een wilde bos krullen die toch netjes zaten. Ze had gewoon witte sandaaltjes aan en gaf me eigenlijk direct een knuffel. 

"Ik ben Ivy" Ik glimlachte. 

"Hailey" Ze glimlachte breed terug en liet me toen weer los. 

"Laten we richting het hotel lopen, kunnen we onderweg elkaar een beetje beter leren kennen" Zei Mathilda glimlachend. 

The Next GenerationWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu