Epiloog

2.3K 97 23
                                    

(Dit word geen pov)

Het gaat goed met de relatie tussen shawn en quincy. Ze hebben nu precies een maand. Met Cameron en Nicole gaat het allebei goed.  Cameron heeft een vriendin, die super lief is. en Nicole heeft Jack weer. Die beweert dat hij is veranderd. Dus om het zo te zeggen, het leven gaat perfect.

Met shawn gaat het ook goed. Hij is nu al een maand op tour. Hij is meer gaan zingen op vine en is daardoor ook beroemd geworden. Hij heeft een platencontract aangeboden gekregen. Shawn komt over een maandje weer naar huis.

Nicole, Nivien en Quincy zijn de laatste tijd hechte vriendinnen geworden.  Ze vertellen elkaar alles en zijn onafscheidelijk
Nivien heeft de liefde nog niet gevonden, maar ze heeft wel iemand op het oog.

De moeder van Quincy en Cameron is omgekomen in een auto-ongeluk. Dat betekend dat ze nu officieel weeskinderen zijn. Maar omdat Cameron boven de 18 jaar is, mogen ze in dat huis blijven wonen en hoeven ze niet naar een weeshuis.
De oom en Tante van Quincy en Cameron komen af en toe langs om te kijken of alles goed gaat.

Dus, het perfecte leventje is nooit echt perfect. Er mist altijd wel iets, want ook dit leventje is niet compleet.

Dit was dus de epiloog van deel 1.
Deel 2 komt als i'll stand by you af is gelopen. Ik ga voor i'll stand by you een schema maken, Omdat school voor mij ook weer gaat beginnen. Schema komt in mijn rantsboek!

Ik hoop echt dat jullie dit boek leuk vonden!

kusjes Quincy Grier❤️

Messages ❥ Shawn MendesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu