Πρόλογος

1.7K 132 16
                                    

Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που ο Βόλντεμορτ νικήθηκε. Πέντε ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που πέθανε ο Fred Weasley, η Nymphadora Tonks, ο Remus Lupin, η Lavender Brown, ο Colin Creevey, ο Nigel Wolpert, ο  Severus Snape καθώς και άλλοι μαθητές και καθηγητές του Hogwarts. Πέντε ολόκληρα χρόνια αντιμετωπίζουν, όλοι όσοι επιβίωσαν, τις απώλειες και προσπαθούν να τις ξεπεράσουν. Ναι, η ζωή μετά τον πόλεμο ήταν δύσκολη, κενή, περίεργη, αλλά είχε αρχίσει να πηγαίνει προς το καλύτερο. Όλοι συνέχισαν τις ζωές τους. Όλοι προσπάθησαν να πάνε παρακάτω. Σε κάποιους ήταν πιο δύσκολο, σε κάποιους άλλους όχι και τόσο. Το Hogwarts επισκευάστηκε και είχε αρχίσει να δέχεται παιδιά ξανά. Καθηγητές από όλον τον κόσμο είχαν κάνει αιτήσεις για να διδάξουν εκεί. Η McGonagall είχε γίνει η καινούργια διευθύντρια. Όλα ευδοκιμούσαν.

 Τρία ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η Ερμιόνη προάχθηκε στο Τμήμα επιβολής του νόμου των μάγων ως μία από τις καλύτερες νέες μάγισσες. Αφού πρώτα είχε περάσει από το Τμήμα Επιβολής και Ελέγχου των Μαγικών Πλασμάτων και είχε βοηθήσει κατά πολύ τα σπιτικά-ξωτικά να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους. Δύο ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τότε που η Ερμιόνη άρχισε να δουλεύει σε έναν νόμο υπέρ των ατόμων που έχουν γεννηθεί από γονείς Muggle, ώστε να τους συμπεριφέρονται ισάξια με αυτούς που είχαν το προνόμια να γεννηθούν από γονείς μάγους. Αν και εκείνη δεν καταλάβαινε γιατί ήταν προνόμιο, εκείνη ήταν γεννημένη από γονείς Muggle και ήταν μια χαρά και πολύ καλή μάγισσα, όφειλε να ομολογήσει καθαρά αντικειμενικά. Πέντε ολόκληροι μήνες πέρασαν από τότε που ο Ρον της ζήτησε να περάσουν όλην την ζωή τους μαζί και να κάνουν πολλά πολλά παιδιά. Καθώς και ο ίδιος είχε μεγαλώσει σε μια πολύ μεγάλη οικογένεια και του φαινόταν προφανές να κάνουν μεγάλη οικογένεια και οι ίδιοι. Εκείνη ως μοναχοκόρη δεν μπορούσε να καταλάβει την λογική του αλλά δεν την πείραζε αρκεί να ήταν μαζί.

Αυτή ήταν η ζωή της. Εντελώς νορμάλ. Χωρίς κανένα Σκοτεινό Άρχοντα να τους κυνηγάει θέλοντας να σκοτώσει τον καλύτερό της φίλο. Χωρίς φόβο μήπως την επόμενη μέρα πεθάνει κάποιος δικός τους. Χωρίς τον φόβο άσχημων βαθμών και κάποιας αποβολής γιατί οι δύο καλύτεροί σου φίλοι θέλουν να βρουν στοιχεία για το αν ο καθηγητής σας είναι διαβολικός. Ήταν μια ήρεμη ζωή. Μια ζωή που την ευχαριστούσε αρκετά. Μια ζωή που της πρόσφερε όλα όσα ήθελε στην ζωή της. Μια ζωή που.... 'Ντιιιιιιν Νταααααν Ντοοοοον'  ακούστηκε το κουδούνι της πόρτας. Μια ζωή που θα άλλαζε τελείως.

The Broken Time-TurnerΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα