Deel 13

279 18 0
                                    

Emily negeerde het onderwerp Lloyd voorlopig nog

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Emily negeerde het onderwerp Lloyd voorlopig nog. Backstage was het zoals gewoonlijke een drukte. 

De jongens waren nog bezig maar zouden ieder moment klaar moeten zijn en plek voor mij maken. Ik ging met mijn hand nog een keer door mijn haren. 

Dennis en Shawn kwamen al voorbij lopen en grijnsde naar me voor ze hun kleedkamer inliepen. Ik rolde mijn ogen en liep richting het podium

Correctie

Wilde richting het podium lopen. 

Ik botste tegen Lloyd aan die me vol op de mond nam. "Succes schat" Hij liet mijn heup los en liep toen achter Dennis en Shawn aan, zijn kleedkamer in. 

Paul kwam de gang in. "Kinzly! Sta daar niet, je moet op!" Ik hoorde de jongens in de kleedkamer lachen. 

Paul trok me aan mijn arm mee en duwde een microfoon in mijn hand. "Ik weet niet wat er met je aan de hand is maar zet het aan de kant en doe je werk" Ik knikte en liep het podium op. 

~*~

Tijdens het optreden had ik Lloyd en Shawn al in naast het podium zien staan in de collise. Na mijn laatste nummer liep ik via de andere kant het podium af. Ik gaf aan een van de mannetjes daar mijn microfoon en mijn oortje. 

Snel liep ik door door naar mijn kleedkamer en deed ik de deur op slot. Emily zat al in de kleedkamer. 

"Je kunt niet blijven rennen" Ik zuchtte. 

Tot zover haar stilte. 

"Het gaat toch niks worden" Ze haalde haar schouders op. "Het is een keer iets anders. Hij is goed voor je en je publiciteit. Niet dat dat uitmaakt maar aangezien ik je agent ben moet ik dat erbij zeggen" Ik rolde met mijn ogen. 

"Dit komt niet in het openbaar" 

Ik trok een vestje aan en deed mijn haren in een rommelige knot. 

Ik liep naar buiten. Een aantal bodygards hielden gillende fans tegen. Om mijn fans tevreden te houden signeerde ik wat dingen en maakte ik wat foto's. 

Natuurlijk kwam Lloyd naar buiten. Hij legde zijn arm om mijn middel en signeerde met zijn andere hand wat foto's. Ik maakte mijn rondje snel af voor ik naar de auto liep. Lloyd liep vlak achter me. 

"Kinlzy"  Ik rolde mijn ogen. In de auto keek hij me lang aan. "Geheim voor de buitenwereld?" Hij lachte en haalde zijn schouders op. "De jongens zijn mijn binnenwereld. Het maakt mij niet uit wat de crew ziet. En dat daarbuiten was vriendschappelijk" 

"Vriendschappelijk, tuurlijk"  

Ondanks dat ik het wilde ontkennen, het voelde zo goed, zijn arm om mijn middel en zijn kus in de gang. 

"Waarom wil je niet dat mensen weten dat we elkaar leuk vinden? Waarom?" Zijn stem was van vermaak overgeslagen naar geïrriteerd en gekwetst. 

"Paparazzi, interviews en verhalen op het internet. Dat wil ik allemaal niet. Kans dat we dan gekwetst worden is te groot." Hij ging met zijn hand door zijn haar. 

"Je drijft me werkelijk waanzin. Ik wil je in mijn armen en aan de wereld laten zien. Ik wil jou en ik ga je niet kwetsen maar er is iets zo fout in je hoofd dat je direct denkt dat iedereen je pijn doet. Ik weet niet waarom je dat denkt maar je maakt me gek!" 

Hij keek me aan met zijn woeste haren. De verleiding om met mijn handen door zijn haren te gaan was zo groot dat ik naar hem schoot en hem zoende. Met zijn hand ging hij over mijn lichaam en hield hij mijn kont vast voor hij met zijn hand onder mijn rokje ging. 

"Ik haat je" Mompelde ik. Hij grijnsde. "Ik merk het" 

Ik dreef hem tot waanzin? Hij moest eens wat voor een effect hij op me heeft

Zijn zachte lippen gingen weer naar mijn nek terwijl zijn hand verder onder mijn rokje ging. 

De chauffeur klopte op het geblindeerde raampje. "We zijn er bijna" Klonk door de intercom. Lloyd keek me lang aan. 

"Ren alsjeblieft niet weg" Ik ging weer terug op mijn eigen stoel zitten. 

De auto kwam tot een stilstand en ik wilde bijna uitstappen maar Lloyd hield me tegen. "Wat?" Hij grijnsde. "Ik zou je haren los doen en je gezicht verbergen, je lipstick zit niet meer zo strak" 

Hij lachte kort en stapte aan zijn kant uit. Ik trok de knot los en met wat plukken voor mijn gezicht liep ik in snelpas naar binnen. In de lobby stond Lloyd te wachten. 

"Kom, dan gaan we een film kijken" "Ja die ken ik al" 

Hij schudde lachend zijn hoofd. "Ik zal proberen dit keer mijn handen thuis te houden" Ik trok mijn wenkbrauwen op. 

"Gewoon filmkijken?" Hij knikte. "Niks geks, beloofd" 

DepressionWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu