43. Bölüm Kurtarıcı

53.8K 2.7K 830
                                    

Selam arkadaşlar. Esaret hakkında aldığım mesajların güzelliğini anlatamam. Çok teşekkür ederim hepinize. Nasıl olduysa yayınevlerinin de dikkatini çekmiş. Güzel mesajlar alıyorum güzel haberlerle de gelirim inşaallah. Röportaj için mesaj atan arkadaşlarım. Olumsuz döndüğüm için üzgünüm. Şu sıralar böyle talepleri değerlendiremiyorum.

Ve o çok sevdiğiniz, içinizin kaynadığı, bağrınıza basmak istediğiniz Jülide multimedyada. Nasıl beğendiniz mi😎 Yakında Giray da gelecek bakalım o nasılmış😎

Geçen bölüm Hashtag'i #zehir Best of

Zeyneb999

@Kartalice77

@Sirinkizcik

@badiseba

İnstagram'dan

@nurarzu

Hepinize teşekkür ediyorum. Ve sadece teşekkürle de kalmayacağım. Takipteyim❤️

Bu bölüm Hashtag'i #cadıcülide

Neden bu isim? Bu ismi Söy kapak grubumda çok konuştuk. Çok güldük eğlendik. Ne şarkılar resimler geldi. Hepsine teşekkür ediyorum. O yüzden tag bu kez böyle oldu. Twitter üzerinden beni ya da @SahEsaret i etiketleyip tage katılabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler😘💕

Kahveler hazır mı? Şahane bir multimedyamız var. Sil baştan Şebnem Ferah. Esaret'in bu bölümüne çok uydu. Kahve, müzik ve Esaret 43. Bölüm sizlerle. Keyifli okumalar☕️🌷🎈❤️🐞💕



Kerem telaşla içeri girip kucağında taşıdığı; kağıt üzerindeki karısını yatağa yatırdı. Endişeyle yanına oturup elini alnına koydu. Hızlı nefesler alıp veren kızı izledi bir süre. Eli, yüzünü kavrarken dudaklarını alnına dokundurdu. Ateşi yoktu. Nabzı olağandan yavaş atıyordu. Elini tutup sıktı, çaresizce baktı.

"Hande neyin var?"

Hande gözlerini açıp halsiz bir ifadeyle baktı. Elini tutan eli istemsizce sıktı.

"Tansiyonum düştü sanırım. Midem de kötü. Telaş yapma."

Kerem endişeyle gözlerini kıstı. Bir an daldığı gözlerini kaçırıp kalktı. Çekmece açıldı, kapandı ve kısa sürede tekrar Hande'nin yanına geldi. Tansiyon aletini bileğine takıp düğmesine bastı.

"Ölçene kadar konuşma. Sağlıklı bir sonuç almak istiyorum."

Hande sesini çıkarmadan bakarken endişeli gözlerle buluştu gözleri. Sessiz bir nefesi dışarı bıraktı. Endişeli gözler tansiyon aletini bulurken sesine de yansıyordu aynı endişe.

"Biraz düşük ama endişe edilecek bir şey yok. Şimdi nasılsın?"

Kerem tansiyon aletini çıkarıp komodinin üzerine koydu. Gözleri tekrar gece siyahlarını bulduğunda bir an durdu. Son günlerde değişik şeyler oluyordu şimdiki gibi. Hep gördüğü kızdı işte!

"İyiyim. Teşekkür ederim. Dinlenirsem toparlanırım. Uykusuz kalma."

Kerem gözlerini kaçırıp sıkıntıyla nefes aldı.

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin