Yeni Hikayem "RESET"

38.7K 1.1K 451
                                    

Merhaba Deli Tayfası;

Sizlerle görüşmeyeli hayli zaman oldu. Neler yaptınız, hayatınız da neler değişti? Çoğunuzdan haberim yok. Eminim bir çoğunuz büyüdünüz, bir üst sınıfa geçtiniz hatta kiminiz liseye ya da üniversiteye bile başladı. Bilemesem de ben hepinizle daima gurur duyuyorum 😊

Benim bu süre içinde ne yapıp da ortalıkta gözükmediğimden söz edecek olursak hayatımda çok şey değişti diyebilirim. Hem de olumlu anlamda.

Sosyal medya hesaplarını  (instagram: gk_guney)  takip edenler zaten biliyor ama bilmeyenler için kısa bir özet geçeyim 😊

27 Mayıs'ta nişanlandım, iki ay sonra da temmuzun sonunda evlendim. Peşine balayına gittik. Tabi o aradaki iki ay, kiralık ev bulmak, eşya seçmek, kına gecesi hazırlıkları, gelin hamamı, gelinlik provası, ev temizliği ile yerleştirme uğraşıyla dolu dolu yorucu geçti.

Neyse balayından döndük ve tam evlilik hayatını alışmak ve evimize "güle güle oturun," demeye gelen misafirlerin varlığına alışmışken, dahasını sadece 4 haftalık evliyken 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim 🙈🙈🙈

Evet, ne kadar çabuk olduğuna emin olun, sizlerden çok ben şaşırmışımdır. Nasip kısmetmiş böyle işler gerçi. Bebişim, şimdi 3 aylık ve her gün yeni bir sınamayla vücut direncimi deniyor adeta. Hamileliğin bu kadar zor olacağını hiç tahmin etmemiştim. Önce hiç durmadan hatta midem boşken bile kusup durdum. Ardından halsizlik ve baş dönmesi yüzünden günümün çoğunu uyuyarak geçirmek zorunda kaldım. Şimdi de saçlarım dökülüyor, bebek saç çıkarıyor ve vücudumdaki keratini tüketip beni kel bırakacak gibi hissediyorum. Doktor demir hapı verdi ve bebeğin kemikleri çıkarken,  dişlerim dökülmezse şanslı olduğumu söyledi. Bakalım daha  neler olacak?
Annelerimizin kıymetini bilelim ❤

Tüm bu süreçte yazmak içinde vakti yeni yeni buldum diyebilirim. Şimdi çok farklı bir aşk hikayesi olan Reset'i kaleme alıyorum.

Reset'in konusuna gelecek olursak;

Hikayemiz, dünyanın mahvolduğu gelecekte geçmektedir. Kölelik sistemi çok daha acımasız olarak geri dönmüştür.

Ve kölesine işkence etmeyi en büyük hobisi sayan esas kızımız, bir uzay yolculuğuna çıkacağını zannederken kendini ıssız ve vahşi doğada, daima eziyet ettiği yakışıklı  kölesi Zeyd ile baş başa bulur.

Üstelik Zeyd artık özgürdür ve sahibesinden intikam almaya kararlıdır.

"Senin emir verdiğin günler geride kaldı sürtük! " diye harcadı Zeyd.

Havva ve Adem misali, kimsenin olmadığı bir yerde birbirinden nefret eden bu ikisinin arasında olacakları merak eden herkesi, Reset adlı hikayemi wattpad den kütüphanelerine indirip benimle bu aşk, kin, intikam ve biraz da ihtiras dolu bu maceraya bekliyorum 😊

Havva ve Adem misali, kimsenin olmadığı bir yerde birbirinden nefret eden bu ikisinin arasında olacakları merak eden herkesi, Reset adlı hikayemi wattpad den kütüphanelerine indirip benimle bu aşk, kin, intikam ve biraz da ihtiras dolu bu maceraya...

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Orkide yani esas kızımız 😊

Orkide yani esas kızımız 😊

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Zeyd, esas çocuğumuz.

Sizleri temin ederim başları biraz bilimsel olsa da (bilirsiniz ben araştırmadan yazamam) sonrasında Deli kadar eğlenceli ve heyecan dolu bir kitapla karşınızdayım.

Bebişimin uğruna inanarak başladım bu hikayeye ve beni yine yalnız bırakmayıp destek olacağınıza canı gönülden inanıyorum

Kitap kapağı bu:

VE benim profilimdeki çalışmaları kısmından bulup okuyabilirsiniz

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

VE benim profilimdeki çalışmaları kısmından bulup okuyabilirsiniz.
Şimdiden fikirlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum ❤❤❤

SİZLERİ SEVİYORUM 😍😍😍
KOCAMAN ÖPÜYORUM  😚😚😚

DELİ(RAFTA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin