🔥4🔥

3.8K 267 48
                                    

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.


Capitol needitat:

Raven

                Scumpo, trezeşte-te! E timpul să să mănânci ceva,  ai nevoie de energie pentru a te vindeca mai repede... Vocea pe care o recunoaşte imediat ca fiind a femeii ce era împreună cu Drake se strecoară prin ceaţa provocată de somnul adânc şi odihnitor care o învăluise. Se încruntă fără a deschide însă ochii şi încearcă să se îndepărteze cât mai mult posibil de aceasta. 

               Femeia chicoteşte, apoi pe un ton mult mai serios:

               Crede-mă, vei regreta că n-ai mâncat acum, când...

               — Nu! Îmi pa.. pare rău! tresare înspăimântată Raven de vorbele femeii brunete şi atrăgătoare din fată ei. Chipul îi este umbrit este  groaza şi panică, iar ochii îi sunt plini de lacrimi nevărsate. Nu se aştepta ca aceasta să recurgă la violenţă.

               — Oh! Doamne! Micuţo, nu-ţi voi face niciun rău,nu m-ai lăsat să termin... Ceea ce voiam să spun este că dacă nu mănânci înainte să vină ceilalţi, nu vei mai avea ocazia. Sunt prea entuziasmaţi să te cunoască... bine, unii dintre ei sunt, dar nu te vor lăsa singură prea curând, iar atunci când o vor face, vei fi mult prea epuizată pentru a face ceva.  

               Deşi neîncrezătoare în vorbele lui Amber, tânăra îşi permite totuşi să se relaxeze. Priveşte tava ţinută de brunetă, iar ochii i se măresc de uimire.

               — Trebuie să mănânc tot ce-i acolo? întreabă cu răsuflarea tăiată de marea cantitate de măncare. Amber râde, mângâind-o pe cap liniştitor.

               Nu! Mănânci cât poţi, nu am ştiut ce-ţi place aşa că ţi-am adus câte ceva din fiecare.

               — Mulţumesc, şopteşte Raven jenată. E pentru a doua oară când cineva se comportă cu blândeţe în jurul ei, iar noile sentimente pe care le are faţă de Amber şi Drake o derutează.

...                   

               Un ciocănit în uşă îi atrage atenţia.

               — Da? întreabă cu o voce puţin răguşită ca mai apoi să tresară când bucata de lemn negru este împinsă cu putere, o adolescentă blondă intrând rapid. Aceasta scoate un tipăt entuziasmat, apoi se apropie chicotind de Raven, aceasta stând nemişcată şi uimită.

Ordinul PhoenixUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum