52. Bölüm Izdırap

49.2K 2.8K 495
                                    

#KanKırmızı Best of:

@Elatass
Zeyneb999
@Kartalice77
@Zehraaltnkpr

Instagram

@NurArzu

Emeğinize sağlık. Hepinize çok ama çok teşekkür ederim.

Bu bölüm Hashtag:

#itiraf 

Ne itirafıysa artık bilemedim 😎

Katılanlara şimdiden teşekkür ediyorum.

Bölümler artık istediğiniz gibi oluyor arkadaşlar. Diğer bölümle alakasız bir bölüm. Her zamanki gibi. Ben çok severek yazdım. Umarım sizler de keyifle okursunuz.

Bu bölüm sevgili Şirinime gidiyor. Sirinkizcik. Umarım beğenirsin canım. Tatlı yanaklarından kocaman öpüyorum😘❤️🌷

Kahveler hazır mı? Biliyorum hazır ama üç yıldır alışkanlık oldu. Milli şarkımız Alev Alev bir kez daha sizlerle. Şarkımız eşliğinde hepinize iyi okumalar diliyorum. Buyurun efenim bölüm sizlerin ☕️🌷❤️😘

Yeni yılın ilk saniyeleri... İlk kez tutkuyla birleşen dudaklar ve kalpler. Kerem Hande'yi belinden sımsıkı kavrayıp dudaklarına hapsederken dudaklarını, aldığı karşılıkla doludizgin atan kalbi durmak üzereydi. Öpmesi hızlanırken dudaklarını ayırıp tekrar çekti içine. Çıplak omuzlarını, öpmesinin hırçınlığının aksine dokunmaktan korkarcasına okşuyordu. Dudaklarından dökülen inleme esir olduğu dudaklara sızarken, saçlarının arasında dolaşan parmakların etkisiyle kollarındaki kızı yüzünden tutarak öpmeye başladı. Aldığı tutkulu karşılıkla kendini kaybederken söylediği sözler kulaklarında çınladı.

"Dokunulacak kadar büyük müsün!?"

Bu sözleri söylemişti, şimdi öperken kendinden geçtiği kıza. Tüm vücuduna dokunmak için yandığı kıza. Kalbi, söylediği sözü hatırlamayla bile paramparça olurken dudaklarını çekti. Donuk, aynı zamanda pişman ve keder doluydu gözleri. Gece siyahları pişmanlığını katlarken, acı dolu bir ifadeyle bakışlarını kaçırdı. Dudaklarını bastırdı, aldığı içli nefesle birlikte. Nereden bilebilirdi ki!? Gün gelecek o sözler ızdırap olup tüm benliğine işleyecek, duygularını altüst edecekti! Acı çeken ifadesine ızdırapta eklendi, kederi daha da artarak.

Omzundaki ellerin çekilmesiyle bakışları tekrar buldu, öptüğü kızı. Yeni yılın ilk dakikaları ve çektiği acı... Ruhu darağacına doğru giderken dolan gözlerini kapattı.

Hande, Kerem'e bakıp onun kederli ifadesini görünce gözlerini kaçırıp başını eğdi. Olayların boyutu çoktan değişmişti. Daha dün gibiydi. Konağa gelişi, yaşadıkları ve şimdi şu an... Kerem eski Kerem değildi. Kendisi de eski Hande değildi ama eskileri unutmak kendi açısından kolay değildi. Peki ya Kerem? Kerem açısından hiç kolay değildi. Yaptıklarının acısını şimdi çekiyordu. O zaman yaptıkları şimdi karşısına çıkıyordu. Onun acı çekmesini iyi yönünden değerlendirirken kendi durumunu nasıl değerlendirecekti?

Aptal gibi kapılıyordu!

Katıksız aptal! Kötülük yapan bir insan, ya da kötü bir insan... Pişmandı ama onu affetmek kolay mıydı? Kapılıp gitmesi affettiğini mi gösteriyordu?

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin