18.fejezet

7K 187 14
                                    

Harry szemszöge

Csak kerüljük el az északiakat. Nem félek tőlük, de nem most akarnék háborúzni velük. Bár ha nem lettek meghívva, valószínűleg maguktól is jönnek majd balhét csapni.

A megszokottnál is több figyelmet szentelnek nekünk a házban tartózkodók. Ez valószínűleg Tyra érdeme. Nem jutunk sokáig, mikor is a mi kedves házigazdánk utunkat állja, néhány kutyájával.

-Kit látnak szemeim. Harry Styles. Örülök, hogy eljöttetek- hallom meg az erős orosz akcentust, mire kezemet nyújtom felé.

-Dimitrij- biccentek, majd elengedem kezét -természetesen ittvagyunk, bár volt egy kis ellenvetésünk a dologgal kapcsolatosan. Nem tudtuk, hogy az északiak hivatalosak-e a partira.-

-Nem hívtuk meg őket, tudod mindenki panaszkodik rájuk mostanság. Nem akartam, hogy kellemetlenkedjenek, így nem hívtam őket- bólintok egyet annak jeléül, hogy egyetértek vele.

-Reménykedjünk benne, hogy nem izgatják magukat fel- túrok hajamba, majd hátra pillantok a többiekere. Dimitrij is így tesz, szeme rögtön megállapodik Tyrán, mire kissé elfog az idegesség, bár eddig is az voltam. Volt egy kisebb ellentét még köztünk az oroszokkal, szóval nem igazán tudom, hogy most hanyadán állunk a dolognak.

-Hát persze, a többiek- fog kezet a srácokkal is, majd kérdően néz rám, mikor Tyra következne. -És ebben a gyönyörűségben kit tisztelhetek?- kezemet a lány derekára vezetem, magam mellé vonva ezzel. Érzem rajta a feszültséget. Egyik kezét mégis az orosz felé nyújtja, apró, nőies keze eltűnik a férfias kéz között.

-Tyra vagyok- próbál mosolyogni, mire Dimitrij kezet csókol neki.

-Én Dimitrij, kedves, de ezt nyilván tudod- megköszörülöm a torkomat, hogy megkapjam a  férfi figyelmét, vigyorogva rám is pillant.

-Mikor kezdődik a tárgyalás?-

-Biztosíthatlak róla, hogy az elsők között leszel, akik megtudják. És ezt a szépséget ne felejtsd magaddal hozni- majd elmennek. Fusztrált sóhajt engedek ki, igaz, hogy részben emiatt hoztam magammal Tyrat, de kicsit féltem. Ha most ránézek -számomra szokatlan módon- valahol mélyen, egy védtelen lányt látok és ehhez nem vagyok hozzá szokva.

-Ugye nem akarsz magaddal vinni erre a valamire- morogja mellettem Ty, amíg elkezdünk az emelet felé lépkedni. Mikor felérünk, egy italos pult felé vesszük az irányt. Erre szükségem lesz, ha minden tökkelütöttel, aki itt van, kommunikálnom kell. Csapatunk női tagja egy pezsgőt vesz el, míg mi a whiskey mellett döntünk. Egy pohár nem árt egyikünknek sem.

-Magával fog vinni- mondja ki Zayn kertelés nélkül, mire dühösen pillantok rá. Ma nagyon ellenem dolgozik. Ártatlanul ránt vállat és folytatja -tisztában kell vele lennie-

-Nem lesz semmi bajod, lesz pár nő rajtad kívül is-

-Nos nem érdekel ki ez a Dimitrij, én semmilyen piszkos kis üzletről nem akarok tudni-

-Ne kezd ezt. Ha jól emlékszem megbeszéltünk valamit. Szóval azt csinálod, amit mondok. Ne nehezítsd meg még jobban- majd a fiúk felé fordulok, hogy egyeztessük terveinket.

Tyra szemszöge

Elrángat erre a szarra, ahol csak bűnözők és pár alulöltözött lány vesz körbe, így is meg kell ismernem ezeket az embereket valamilyen szinten, de ha berángat arra a gyűlésre, esélytelen hogy "elvegyüljek" a vendégek között. Annyira felidegesített parancsolgatásával, hogy meggondolatlanul inkább elviharoztam mellőlük, amit lehet észre sem vettek a nagy tanácskozásban. Lesiettem a lépcsőn és a mosdó keresésébe kezdtem. Út közben rengetegen bámultak meg, de szerencsére senki nem jött oda hozzám. Aránylag megegyezett az idősek és fiatalok aránya, gondoltam megkérdezem az egyik velem egykorút, hogy merre találom a mosdókat. Egyébként is ideges vagyok, valamivel el kell terelnem a figyelmemet.

Durván szeretem ~H.S. FanfictionWhere stories live. Discover now