fifty

11.7K 1K 178
                                    

Yeni bölüm geldi. Beklettiğim için üzgünüm ama siz sınırı ne kadar çabuk geçerseniz o kadar çabuk gelir.

Sınır: 55 vote

Bu arada hikaye artık sıkıyor mu? Yavaştan final yapayım mı yoksa gidişattan memnun musunuz? GÖRÜŞLERİNİZİ İSTİYORUM. 

Dudaklarımı dudaklarına bastırdığım an hayat benim için durmuş gibiydi. İçimde büyüyen utancın sebebiyle gözlerimi yummuştum ve vücudum titriyordu.

Ona her yaklaştığımda vücudum böyle tepki veriyordu, ama ben bu durumdan hiç rahatsız değildim. Mutluydum bile. 

Belime sarılan kollar beni kendine doğru çekerken, ne kadar süre geçtiğini bilmiyordum. Tahminen 10 15 dakika öylece kalmıştık. Ama benim hafızamda bir dakika gibi geçip gitmişti. 

Alt dudağımda oyalanan dudaklar yavaşça benden ayrılırken gözlerimi açmamakta kararlıydım. Utanç duygum git gide artıyor gibiydi. 

Duyduğum kıkırdamalardan sonra '' gözlerini açsana '' diye fısıldadı. Gözlerimi açıp ona baktığımda dudaklarında beliren gülümseme içimi ısıtacak cinstendi. 

İstemsiz olarak gözlerimi ondan kaçırırken çeneme sabitlediği parmaklarıyla kafamı kaldırıp ona bakmamı sağladı. Gözlerimiz buluştuğunda;

'' Neden bakmıyorsun? '' dedi. Cevabını bilmiyor muydu?

Aniden kafamı onun göğsüne yerleştirdiğimde boğuk sesimle '' utandığımı biliyorsun '' dedim. Hatırladıkça daha da utanıyordum. 

'' Ama bunu sevdim. '' dedi. Kulağıma yaklaştırdığı dudaklarından '' beni ne kadar mutlu ettiğinin farkında mısın '' diye fısıldadı. 

İçimde beliren heyecan o kadar fazlaydı ki ölüyor gibi hissediyordum. Kollarımı ona sarıp göğsüne daha da yerleştim.

'' Nasılsa dersi kaçırdık. '' diye konuştuğunda kafamı kaldırıp yüzüne baktım bir kaç saniyeliğine. '' Gel bahçede oturalım. ''

Onu onaylayıp bahçedeki bankların birine yerleştik. Oturduktan sonra beni yanına çekti ve bir eliyle elimi tutup diğer eliyle belimi sarıp beni kendine yaklaştırdı. 

'' Ders bittiğinde çantamızı alalım bari. '' dediğimde beni onayladı. Biz bir süre öylece oturduktan sonra ders bitti ve çocuklar dışarı çıkıp bize doğru yürümeye başladı. Ve ellerinde bizim çantalarımız vardı. 

'' Biz de onları almak için içeriye girecektik.  '' dediğimde Namjoon ters ters ikimize baktı. 

'' Dersi neden kırdınız? '' diye sorduğunda kafamı yere gömmeyi diledim. Aklıma geldikçe utanıyordum çünkü. 

'' Boşver hyung. '' diye olayı geçiştirmeye çalışan Jungkook' un aldığı cevap '' sizi gördüm zaten '' diyen taehyung oldu.

'' A-anlayamadım? '' 

'' Gördüm. '' diyerek güldü, '' ama gören sadece benim merak etmeyin '' derken yüzündeki sırıtış inatla silinmiyordu. İşte şimdi domatese benzemiştim. 

'' Bizimle uğraşmayın. '' dedikten sonra belime daha sıkı sarıldı ve ben de kafamı onun omzuna gömdüm. Bir süre onlar da bahçede bizimle oturmayı tercih ettiler.

Ama Namjoonda bir sorun vardı sanki. Farklı davranıyordu.

'' Oppa. '' 

Bahçede bir köşede otururken yanımızda duran Namjoon' a seslendim, fakat beni duymuyor gibi bir hali vardı. Bu çocuğun son zamanlarda davranışlarında bir tuhaflık var gibiydi. 

lover | jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin