fifty one

10.8K 951 334
                                    

Sınır: 55 vote (geçtiğinde bölüm gelir)

Umarım beğenirsiniz. İyi okumalar!

Elimdeki telefona boş boş bakmayı sürdürürken bir mesajın bile gelmemiş olması beni deli ediyordu. Çoktan akşam olmuştu, saat neredeyse 11 e geliyordu ama bu çocuğun ne sesi çıkıyordu, ne de mesaj atıyordu. 

Bir şeylerden şüpheleniyordum. 

Yanımda oturan Jungkook kolunu omzuma attığında kendi kendime gülümsedim. Beni yalnız bırakmamak için bütün gün benimle kalmıştı. 

Bunun bir bahane olduğunu tabii ki biliyordum. Yanımda kalmak istiyor gibiydi, ki bunu ben ondan daha çok istiyordum. Şikayet edeceğim bir durum yoktu. 

'' Bu kadar düşünme, güzelim. '' diye fısıldadı kulağıma. '' Bir şey olmamıştır. '' 

'' Bu sıralar hep böyle yapıyor ama. '' deyip ofladım. '' Ne bir şey anlatıyor ne de yüzü gülüyor. Onun için endişeleniyorum. '' 

Belki de başı beladaydı? 

'' Kötü düşünceleri at kafandan. '' diye konuştu. '' Hyung' a bir şey olmaz. '' 

Yüzümü ona çevirip gülümsediğimde o da bana gülümsemeye başladı. Yüzünü yüzüme yaklaştırıp yanağıma bir öpücük kondurdu, geri çekildiğinde ise kapı çalmaya başladı. 

Benim kalkmama engel olduktan sonra kapıya doğru gitti. Kapı açıldığında gelen seslerden kim olduklarını anlamamak mümkün değildi. 

'' Siz neden buradasınız? '' diye kızan Jungkook ile birlikte içeri giren Jimin ve Taehyung '' selam '' diyerek koltuğun birine gömüldü. 

'' Sizi yalnız bırakmayalım dedik. '' 

'' Diğerleri? '' 

'' Onlar rahatsız etmemeyi tercih etti. '' diye konuştu Jimin. '' Ama biz tabii ki hemen damladık. ''

Jungkook yanımdaki yerini tekrar alırken '' tabii '' diye fısıldadı. '' Sizden başka mal var mı? '' 

'' Beyler. '' diye konuştum. '' Lütfen kavga etmeyin. '' 

Kafamı Jungkook' un  boynuna gömdüğümde o da elini belime sarıp beni kendisine yaklaştırdı. Gözlerimi yumduğumda '' yanımızdayken hareketlerinize dikkat edin '' diyen Taehyung' un sesini duymuştum. 

Jungkook sinirle '' beğenmiyorsan kapı orada '' diye konuştu. Nedense bu çocuk bu tavırlara girince mutlu oluyordum. Tabii bu gülümsememe tepki olarak '' sen ne sırıtıyorsun '' diye konuştu sinirle. 

'' Hiç. '' dedim. '' Hoşuma gitti işte. '' 

Bahsettiğim şeyi anlamış olacak ki bana daha sıkı sarıldı, ben de bir şey demedim. Bir süre Tae ve Jimin kendi arasında takıldı, biz de öylece oturmayı tercih ettik. Açıkçası Jungkook' un da onlarla takılmak ister gibi bir hali yoktu. 

Yumduğum gözlerimi açtığımda Jungkook' un elinde telefonla bir şeyler karıştırdığını gördüm. Gözlerimi kısıp ne yapmaya çalıştığına bakarken, onu dikizlediğimi gördü ve telefonu kilitleyip kenara koydu. 

'' Neye bakıyordun öyle? '' diye konuştuğumda '' hiç '' diyerek o da kafasını bana gömdü. 

Bir anda yerimde doğrulup telefonunu ele geçirdim. Şifre vardı! 

'' Şifreni söyle yoksa senin için kötü olur. '' dediğimde beni takmamayı tercih etti. Salak. 

Sanki bulamayacaktım. 

lover | jungkookHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin