55. Bölüm Can Kanaması

45.8K 2.6K 344
                                    

Hashtag #imza Best of;
@Kartalice77
@elatass
@Zehraaltnkpr
@Badiseba
@MryHnkr
@ZeyHanKer
Zeyneb999
@Nurarzu

Katılan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. 💐👩‍❤️‍💋‍👩😘

Bu bölüm Hashtag;

#tokat

17 Kasım'da Doğum günümü kutlayan herkese teşekkür ederim. Sadece benim izlemem için için hazırlanan onlarca kişinin Doğum günümü kutladığı videoyu izlerken mutluluktan ağladım. Videoyu hazırlayan sevgili can dostum güzel insan bozcaada ya çok teşekkür ederim. Canımsın. Bunu hiçbir zaman unutma. Multideki şarkı sana gelsin. O kadar hisli ki...

Neyse.  İçten samimi dileklerini, şarklılarla, şiirlerle, güzel sözlerle, aldıkları Kış Masalı ve Siyahın Öteki Yüzü'yle yapılan video, o kadar güzeldi ki. Almanya'dan Belçika'ya, İstanbul'dan K.Maraş'a, Diyarbakır'dan Bursa'ya, Kıbrıs'tan Bakü'ye... Daha sayamayacağım şehirler ülkeler. Dünya güzeli
okurlarım yarım saatlik video ile bana kendileri gibi güzel duygularını yansıttılar. Ben hak etmemiştim bu kadar mutluluğu ama sizler yaptınız. Dünyalar dolusu sevgilerimi iletiyorum hepinize. Tekrar, tekrar, tekrar, tekrar sonsuz teşekkürler, sevgiler, saygılar... İyi ki varsınız👩‍❤️‍💋‍👩💕🌷💐❤️

İçerikli bir bölüm oldu gibi. Umarım beğenirsiniz. Harika, duygusal bir multimedyamız var. Kahveler zaten hazır. Değilse ben beklerim. Buyurun efenim. Kahve müzik ve Esaret yeni  bölüm sizlerle🌷💐😘💕

Hiç konuşmadan yapılan yolculuk ve son durak yazlık ev. Sessizce yenilen yemek sonrası salonda oturan iki kişi. Hande ve Kerem.

Kerem huzursuz bir ifadeyle düşünceli bir halde elindeki telefona bakıyor, arada ofluyor beklediği haberin gelmemesi canını sıkıyordu.

Hande imzayı attıktan sonra gün boyu dalgın bir ifadeyle işine odaklanmaya çalışmıştı. Sonuç kocaman bir odaklanma sorunu ve boş gözlerle dosyaları okuyup bilgisayarın ekranına bakmasıyla sonuçlanmıştı. Annesi ve babasıyla telefonda konuşmuş telefonu kapattıktan sonra aynı dalgın hali devam etmişti, şimdiki gibi.

Şimdi arada bir Kerem'e bakıyor onun huzursuz halini merak ediyordu.

"Haber mi gelecek?"

Kerem elindeki telefona bakıp tekrar Hande'ye baktı, huzursuz bir ifadeyle. Olumlu anlamda başını salladı. Konuşmak içinden gelmiyor sıkıntıyla nefes alıyordu. Hande saatine bakıp kalktı. Yapacak bir şey de yoktu. Ancak uyuyabilirse vakit geçecekti.

"İyi geceler, ben yatıyorum."

Kerem yine başıyla onayladı, o kadar. Hande giderken kapı çalınca bir an duraksadı. İkisi aynı anda kapıya, sonra birbirlerine baktılar.

"Birini mi bekliyordun?"

Kerem saatine bakıp ayağa kalktı. "Hayır. Bu evi benden başka bilen bir kişi var. O da aramadan gelmez."

Yardımcı kapıyı açmaya giderken Kerem kendisinin açacağını söyleyip kapıya gitti. Dürbünden bakınca şaşırsa da kapıyı açtı.

"Erdem?"

"Kerem. Selam abi. İyi akşamlar. Telefonuna ulaşamadım. Kerem telefonu hayatta kapatmaz dedim. Burası aklıma geldi."

ESARET  Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin